![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Февруари.2008 во 17:22 |
Jas na primer, koga tatko mi razbral deka sum se zakacil :
- Tuu, be maler, kaj sega me najde. Koga me odnele na abortus ispadnale malerski komplikacii i ne mozele da me abortiraat. I taka jas sum dete od neuspesen abortus i fakticki i prakticki malerot me ima stvoreno...t.e. mojot vistinski roditel e malerot.... Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:15 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па и со бебето Мојсеј не знаеле што да прават, па го пуштиле во реката и ... Оооооп .... после знаеш што се случило ![]() Добро, тоа беше оф топик. Мене ме бие малер барем еднаш во неделата. Помножено со 52 годишно, па помножено со годините мои, еееехеееј, малер до малер, така ако гледаш ![]() Изменето од filmadzijka - 29.Февруари.2008 во 17:36 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Охооооо познат баксуз сум... луѓево веќе не се изненадуваат кога ќе ми се случи некаква баксузна ситуација
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Од време на време па некад и у невреме.
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Еве и пример ако сакате... Сакав да го гледам Пирати од Карибите 1, ама не можев да го најдам, постојано некој го изнајмуваше пред мене. Татко ми често купува филмови и му реков да го купи и овој, и ми го носи човекот дома филмот, јас среќна си ја отворам опаковката и имав што да видам... Пирати од Карибите втор дел... не проверил... и така чекав уште месец дена додека не го гледав конечно.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Јас сум Тоушоу малерот
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mnogu...chesto
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Од милион лозови во ЛОТО играта, ниту утешна награда да не добиеш, а ако треба некој да биде стрелан,од милион кандидати тебе да ти се падне лозот .
Изменето од majstorce62 - 29.Февруари.2008 во 21:05 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
koga tatko mi razbral deka sum se zakacil :
- Tuu, be maler, kaj sega me najde. Koga me odnele na abortus ispadnale malerski komplikacii i ne mozele da me abortiraat. I taka jas sum dete od neuspesen abortus i fakticki i prakticki malerot me ima stvoreno...t.e. mojot vistinski roditel e malerot.... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ne znam za tatko ti ama znam deka za mene, za forumov i za mnogu drugi forumdzii ke beshe golem maler ako te abortirale..bidejki tvoite dosetki i komentari sekogash me raspolozuvaat. Изменето од mamamd - 29.Февруари.2008 во 21:50 |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
tolku cesto sto veke mi e zdodeano
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
POD HITNO MORAM DA NABAVAM MALEROBRAN.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Joj,...sve malerozni
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Aj da begam od tuka, da ne me fati maleroznata maja!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
да не се подречам,... пу пу,... ама повеќе на среќа ми мава
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |