|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 131> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и за мене
пари да ми даваш не одам да живеам во скопје
btw поздрав блашка...шараш шараш потемиве али увек ни се враќаш во прилеп
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi sakam ovie Prilepcani kakvi patrioti se alal da im e.
Mi precat samo onie nasilnicite sto pravat problemi i ostavat los vpecatok za gradot. Inaku nikogas vo Prilep ne sum bil, vikat tapa bilo. Ama nema da komentiram pred da vidam. Pozdrav do Prilepcani |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шарам...барам...шарам...и пак назад се враќам...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И Прилепчани сакаат гости од страна...појди па види како е ...
а што е ова ...тапа...
поздрав и до тебе...
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobre ni dojde kultuzin....fala za ubavite zborovi, (donekade - dobro sega beshe iskren). Vo odnos na sredenost i infrastruktura (zgradi, ureden urbanistichki grad) ne moze seushte da se pofali...megutioa KAZI MI KOJ E TOJ SHTO MOZE da se pofali so takvo neshto vo Makedonja...duri ni Skopje i Ohrid nemozat. A da ne zboruvame KOLKU drugite gradchinja bea zapostavuvani so decenii (ne godini). A koga stanuva zbor za Prilep....duri i mi se nervira dushava koga ke mi tekne...kolku zaebancii samo se mavaat po niv - de vakvi bile, de takvi bile....a site znaat deka Prilep e srceto na Makedonija (posle Pela i Solun se razbira). A da ne spomnuvam deka kako shto i spomna, Prilep gi ima dadeno najgolemite patrioti i zrtvi za Makedonija, a shto dobivaat za vozvrat????
Majtapi samo......i odvaj kanalizacija im stavija, posle 45 god. ziveejki bez. Sramota!
Megutoa sepak, jas veruvam deka Prilep naskoro ke se oporavi...deka ke vlezat pogolemi investicii (ako se bide vo red so bezbednosta vo Makedonija) i deka ke zableska vo pravoto svoe svetlo...KOE PRILEPCHANI GO ZASLUZUVAAT!!!
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala BOREC za pokanata i bidi siguren deka vo slednata prilika ke go posetam Prilep. So dobar gradonacalnik veruvaj mi deka rabotite moze mnogu brgu da trgnat napred, toa vazi ne samo za Prilep tuku za site gradovi vo Makedonija. Posetija Strumica koga ke mozes ke vidis na sto mislam iako i tamu ima uste mnogu da se sraboti ,sepak e mnogu ponapred od site drui gradovi vo Makedonija. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum slusnal deka Prilepcani se gostoprimlivi osobeno ako ne si od Skopje, a jas kako Strumicanec do sega nikade ne sum imal problemi. TAPA e Strumicki sleng za nesto sto ne e interesno. Sepak prvo da vidam pa posle ke komentiram. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се гледа кои си го сакаат градот,.... темата секогаш им е ,,жешка,, а кај мене во велес,... морам да ги смирувам страстите а во прилеп последен пат бев пред две години,... тогаш бев девојчиште што не се разбира многу многу од убавина,... ама сепак добар град
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите градови...на свој начин си се добри...убави...
само во нив...живеат луѓе ...кои се добри...и помалку добри..........
..... и според нив....се добива сликата за градот...........
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а нашава слика е во најубавите
убавината на Прилеп е што е едноставен мирен се си знаеш што е како е зошто е пола град го знаеш а другата половина лесно можеш да дознаеш ама баш се што сакаш, во Прилеп може многу убаво да се живее само ако имаш неколку вистниски добри луѓе кои те сакаат , некој денар во џебот и се е во ред |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina e taka. Prilepchani ne bash mnogu baraat od zivotot.
p.s. Kako ti se dopagja ideata za prochka???? Ne se zafrkavav, ozbilno mislev. Ili mozebi toa odgovara poveke za toa karnevalot koga e????
|
||
Feromona
Група Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav do site PRILEPCANKI i PRILEPCANI na forumot.
Sto e tradicijata kaj vas,na procka li ima maskembal? LUGETO STO SUM GI ZAPOZNALA OD PRILEP SEKOGAS BILE LUGE SO DUH,ENTUZIJAZAM I POSEBNA UBAVINA....TAKA SUPER STE TERAJTE... SAMO NAPRED PRILEP! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala na ubavite zborovi Feromona |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |