![]() |
|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 38> |
Автор | |
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e taka nekako de
![]() i sum potvrda deka sakam da se druzam i si steknav osobeno dobri prijateli ovde ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
надам се и ја сум меѓу нив
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не бе ич не сум зависна.Еве ви пример-секоја минутка од денов денешен ми е испланирана,а наместо да тргнам да си ги завршувам работите задов да прегледам што се случува на форумов и еве ме,останав цел саат!
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
ne koga imam slobodno vreme idam na forum
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koj jassssss zavisnaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Па не сум многу зависна ама сепак си го обожавам форумчево
![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
nemozam bez forumot
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koj jas....ma dajte ve molam.....
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
pa ne bash....samo koga ke sum doma...onaka
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ne lazi be ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
малку од форумов ама од некои форумџии многу
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
e... mi vleze civijata
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Za edno 5-6 dena ke znam ako sum uste tuka 100% DA ,
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja ne sum...toa sto mi se tresat racete mi e od drugo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |