|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 24> |
Автор | |||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tesko na taa vlada i drzava koga so eden "komandant" Koki ne moze da izleze na kraj
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema potreba ODMA od negativni kritiki - zarem NE GLEDASH DEKA OVA E POCHETOK a NE KRAJ???
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izlegoja na kraj.
Samo sto uspeavte da go ocrnite ovoj protest na koj trebase da dojdat site MAKEDONCI, vasata partija mu zalepi etiketa i uste preda da pocne se povikaa na podelba. Od druga strana organizatorite sto pati kaza deka protestot ne e partiski i ne e od partija organiziran. A VMRO rece deka ne e protiv, megutoa SDSM nema da e SDSM ako ne go razdeli narodot. Samo drugar neveruvav deka ima seuste tolku ispereni mozoci ,nesposobni,barem za moment da razmisluvaat samostojno i realno. TAZNO I BEDNO ZA SITE NAS ZA MAKEDONIJA |
|||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не верувам на партиски изјави. Едноставно не можам да им верувам, затоа што сите содржат лаги.
|
|||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"ВМРО-ДПМНЕ вчера го обвини партиското обезбедување на СДСМ за саботирање на мирниот протест преку организирање група луѓе и предизвикување немири пред Канцеларијата за врски на Грција."
E so ova nitu jas ne se soglasuvam. I da e taka, NE TREBA pred vreme da se davaat vakvi izjavi, koi samo ke gi obnovat partiskite prepukuvanja a ke se zanemarat GLAVNITE i vistinskite parlamentarni prashanja koi chekaat na red.
Jas ne znam kako ednash veke ne nauchija nashive deka OVIE i vakvi prashanja/sluchki se SAMO rabota na nadleznite organi t.e ministerstvoto za bezbednost. I sekoj drug treba da se ogranichi od sekakvi spekuliranja i obvinuvanja. Moze samo sekoja partija da izrazi zalenje za toa shto se sluchilo A SE DRUGO DA I PREPUSHTI NA OBEZBEDUVANJETO NA DRZAVA, koi shto i se plateni za taa dejnost.
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni na novinarite ne treba da im se veruva se e ispolitizirano , amaterizam neviden, e toa e od tertiot svet , a ne protestite na koj maloletnici se odvoile i napravile neznacitelna steta.
Dali i Francija e tretiot svet kaj sto imase nevideni nemiri ,i steti. A da vo sredata imase fudbal baern minhen i minhen 1860 posle utakmicata imalo krsenje ,depacki i demoliranje po gradot. Na televizija spomnaa i nikomu nisto se drugo se svede na komentarite okolu utakmicata. A nie, Se sobraa 10.000 luge da iskazat nezadovolstvo i za toa nikoj nisto ne komentira, mnogu pobitno e sto duzina zavedeni maloletnici zapalile dva kontejnera. BEDA VOJSKO PARTISKA ;SRAMETE SE |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be da, i toa e tochno. Pa ni edna druga televizija isto taka ne prokomentira nishto za protestot. A zatoa shto vo minatiot imashe kamenuvanje na Grchkata ambasada, duri i Amerikancite javno na press-konferencija dadoa zabeleshki????
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA i mene mi bese cudno kako novinarite ne izvestija za protestot taka kako sto prilega, so sliki so ubavite mak.govori na Toni i srugite tuku vcera cel den se prikazuvaa snimki od SKopje koi nalikuvaat na bejrut....pa kako bre majku mu imame tolku plateni novinari, pa kako bre ne se sramat da izvestuvaat za nekoja grupa od 300 deca koi frlaat kamenja a da zanemari edna ubavina koja vladeese na mitingot...abe ova vo drzavava se e potplateno, izreketirano se e otideno u k*rac....OD ovie masonive derman nemame, samo ne unazaduvaat...sramota a kolku ubav protest bese i kolku ubavo si pominavme....ona mi se svigjase mnogu....Skopje e Vmrovski grad.....pa, siptari vo gasni komori....itn....toe bese bas ubavo smisleno i ne znam stvarno zasto novinarive go prikazaa toa a ne toni kade sto recitira... Изменето од PAVLIN - 29.Февруари.2008 во 13:37 |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PAVLINE ako siris omraza i isprevrtuvas nastani bez nikakov nadomest tuku od ljubov kon svoite predpostaveni, navistina zal mi e za tebe.
Otkacise bre coveku kakov bejrut zboruvas. Neli vide koga im dojdoa ALFITE na klincite so goli race po dva samara i aj na spienje vo 21h se bese sredeno. Te zalam druze navistina te zalam tebe i onie kako tebe,mesto da se raduvas sto izlegle lugeto da kazat NE za se sto ni se slucuva, mesto da se raduvas na pesnite, na znaminjata ,na edinstvoto na Makedoncite, na zelbata da go zacuvame onaa sto e nase, ti siris ovde omraza i partiziras. I ova ne go pravis prv pat prijatele tuku postojano se obiduvas da go razrusis edinstvoto megu nas Makedoncite. Mesto site da se raduvame da se obideme sledniot pat da ne ima uste poveke, da izlezeme site sto se osekame kako gragani na MAKEDONIJA bez razlika na partiska ,etnicka, verska pripadnost. Di ovde siris omraza i razdelba megu nas ,ne delis na VMRO-vci , SDSM-ovci i drugi. Greska si druze Nie sme MAKEDONCI a ti partiski piun koj nikogas nema da izbega od senkata na svoite predpostaveni. Bidi mi pozdraven. |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo kultizin!
Изменето од borec - 29.Февруари.2008 во 14:25 |
|||
CROATIA
Група Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stvarno izvikale siptari na gasni komori? |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE...se zafrkavaat. Pa ti odma "se isplashi" - da ne recham "zasekira" za Makedonija.
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne tuku mi drzi predavanja ...jas samo ti prenesuvam sto vidov na TV vcera cel den...ili ti ne gledas ...izgleda deka se znaes...koj e protiv imeto selo edno selsko...misli pred da napadnes nekogo..koj nejke da vleze vo NATO...jas ....tri pati povekje mene mi e potreben toj vlez na RM vo NATO poradi mojata licna rabota....a On seuste sere nesto partiiite za glupostite...do koga bre samo ke imas mozocna bariera...ti velam deka go podrzuvam protestot, ama celata javnost gi osudi...samo ti ne ...e zasto e toa taka - sigurno zasto site te mrzat i ne te pociruvaat tebe i malata grupa koja frlase kamenja...ajde sega poveli povtorno trolaj koj e najgolem makedonec kaj vmrovcite |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo interes na Forumot i na temava nema da ti odgovoram.
Procitaj go dobro mojot komentar pogore i obidi se da ne gi isprevrtuvas rabotite. |
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |