IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 09:52
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

eh tesko nam .... ima li nekoj da ne saka збунетост збунетост збунетост osven nie samite голема%20насмевка i zosto e toa taka  збунетост збунетост збунетост

за жал, вистината е уште посурова.....повеќето од нас ни сами не се сакаат, а и тие што се сакаат, ретко кои се почитуваат самите себе си....така да, како може некој друг да не сака????голема%20насмевка

впрочем, никој никого не сака, се се тоа други интереси, така да не се оптеретуваме зошто е тоа така...намигнување

сакајте се и почитувЈТЕ СЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ....другото самото по себе ќе си дојде.........
и доста веќе со тоа Македонија е ,,мала,, земја, со ,,мирен,, народ, а бре Македонче, никој тебе не те сака.........што многу често може да се слушне меѓу народот.....лутинасе исфрустриравме и обезвреднивме самите себе си до ,,даска,,.......
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 10:45
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Konecno, povtorno na temata големо%20гушкање

ЏОН БИТОВ ПОРАЧУВА ДА НЕ ПОПУШТАМЕ НА ПРИТИСОЦИТЕ

Znaci ovoj Denko Maleski, e stvarno prodadeno kopile,i toa i den denes go dokazuva, treba da mu se odzeme drzavjanstvoto i da se izbrka na Medzitlija, da visi i moli za azil vo Grcija...

Минатото ВМРО пропушти прилика да ги одстрни сите продадени души во независна Македонија..ама ова ..најверојатноа и ќе мора тоа да го стори...што побрзо..
Вакви предавници ...надвор од системот на образование..и на економијата..
На ѓубриштето од Историјата им е правото место..
изненадувањелутина

Изменето од novace - 29.Февруари.2008 во 10:47
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 10:49
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Konecno, povtorno na temata големо%20гушкање<span>ЏОН БИТОВ ПОРАЧУВА ДА НЕ ПОПУШТАМЕ НА ПРИТИСОЦИТЕ</span><span>Znaci ovoj Denko Maleski, e stvarno prodadeno kopile,i toa i den denes go dokazuva, treba da mu se odzeme drzavjanstvoto i da se izbrka na Medzitlija, da visi i moli za azil vo Grcija...</span>
Минатото ВМРО пропушти прилика да ги одстрни сите продадени души во независна Македонија..ама ова ..најверојатноа и ќе мора тоа да го стори...што побрзо..Вакви предавници ...надвор од системот на образование..и на економијата..На ѓубриштето од Историјата им е правото место..изненадувањелутина

Минатото ВМРО беше контролирано од пациент...бугарски.

http://www.obshtestvo.net/?p=2007
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:01
Osven vo zemjite od tretiot svet...i banana-drzavite...koj uste frla so kamenja ,jajca po sopstvenata policija?..Najtragicno e sto toa bea maloletnici...Pa kade se tuka rezultatite na vladata na kampanjata vredna 6000.000 eura "obrazovanieto e mokj"...koe obrazovanie...za kogo...komu...?изненадување
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:07
Мене срам ме фаќа уште кога некој ќе најави дека ќе прави митинг во Македонија, по било кое прашање, затоа што знам како ќе заврши. А кога веќе ќе се случи митингот се обидувам да не гледам вести, да не се движам по улици, на пријателите од светот им се правдам дека тоа една мала група малолетници ни ја брука државата, ама знам дека не е баш така, и дека целиот менталитет ни е примитивен.
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:10
Alal da ti e kako razmisluvas, kaj se rezultatite od kampanjata?
Rezultati od vakvi kampanji se ocekuvaat posle nekolku godini, nemoze toa pusti reklama i od utre site obrazovani.
I plus toa bea okolu 200 deca upravuvani znaes od koj neli?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:11
Originally posted by tofu tofu напиша:

Мене срам ме фаќа уште кога некој ќе најави дека ќе прави митинг во Македонија, по било кое прашање, затоа што знам како ќе заврши. А кога веќе ќе се случи митингот се обидувам да не гледам вести, да не се движам по улици, на пријателите од светот им се правдам дека тоа една мала група малолетници ни ја брука државата, ама знам дека не е баш така, и дека целиот менталитет ни е примитивен.

pa 500 godini pusto tursko ne se iskorenuva so tranzicija od 15 godini...koja kaj nas btw se uste traeплазење
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:12
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Osven vo zemjite od tretiot svet...i banana-drzavite...koj uste frla so kamenja ,jajca po sopstvenata policija?..Najtragicno e sto toa bea maloletnici...Pa kade se tuka rezultatite na vladata na kampanjata vredna 6000.000 eura "obrazovanieto e mokj"...koe obrazovanie...za kogo...komu...?изненадување

Diogen...mislam deka e redno vreme da prestanesh da bidesh EDNOSTRAN i da kritikuvash za neshto shto VOOPSHTO NIKADE NE POSTOI!!!!!  лутина

Aj kazi mi SAMO edna drzava, kade shto se odrzuval nekoj miting/protest shto ostanal BEZ nieden takov ili slichen incident????  SAMO EDNA, ne treba poveke.  A mislam deka tuka ja imash vo obzir i tvojata ti mila Srbija!!!!  голема%20насмевка

Ova prashanje moze isto da vazi i za Tofu!  намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:15
Па немаше ни да бидат 500 години турско ако ние како народ бевме попаметни. Немаше да ги трпиме 500 години ако знаевме како држава се прави. Однесувањето на митинзите во Македонија ме плаши. Ако тоа се само деца што прават проблеми, тогаш за неколку години државата останува на нив (не дека сега ја водат некои поспособни!), значи не гледам можност за добра иднина. Нема добра почва за добра жетва! Тешко на земјава
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:20
Originally posted by tofu tofu напиша:

Па немаше ни да бидат 500 години турско ако ние како народ бевме попаметни. Немаше да ги трпиме 500 години ако знаевме како држава се прави. Однесувањето на митинзите во Македонија ме плаши. Ако тоа се само деца што прават проблеми, тогаш за неколку години државата останува на нив (не дека сега ја водат некои поспособни!), значи не гледам можност за добра иднина. Нема добра почва за добра жетва! Тешко на земјава

Ti si promashen sluchaj....koj vrska nema od istorijata na Makedonskiot narod....a sumnjam i vo tvojata Makedonskost!  трепкање  намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:20
Srbija mi e draga kolku sto mi e i Makeedonija Rusija i Grcija..bidejki imam mesana krv u sebe
...i da ne mesame babi i zabi.. Srbite ne gi opravduvam...no oni barem imaat pravo...PRVO bea 3 meseca BOMBARDIRANI od   Amerika i EU, a potoa ti zimaat nasilno i del od sopstvenata teritorija....sprotivno na rezolucijata na ON....koja e togas smislata na Megunarodnoto pravo ako ne se pocituva?

...znaci ne gi opravduvam..sekade ima idioto...ali oni bas treba da se besni...oni se borat za da ja zadrzat svijata teritorija..a nie?...Da vlezeme u Nato?..ma da ti j*bem I NATO I EU лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:28
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Srbija mi e draga kolku sto mi e i Makeedonija Rusija i Grcija..bidejki imam mesana krv u sebe
...i da ne mesame babi i zabi.. Srbite ne gi opravduvam...no oni barem imaat pravo...PRVO bea 3 meseca BOMBARDIRANI od   Amerika i EU, a potoa ti zimaat nasilno i del od sopstvenata teritorija....sprotivno na rezolucijata na ON....koja e togas smislata na Megunarodnoto pravo ako ne se pocituva?

...znaci ne gi opravduvam..sekade ima idioto...ali oni bas treba da se besni...oni se borat za da ja zadrzat svijata teritorija..a nie?...Da vlezeme u Nato?..ma da ti j*bem I NATO I EU лутина

Mi se chini deka poentata beshe, sporeduvanje na ishodite od nekoj ili sekoj protest.

A za prichinata na protestite e sosema druga prikazna, za koja SAMO bi rekol deka toa prashanje se odgovara so;  Sekoja planina so svojata tezina"!!!  голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:28
Па сега Борец, што да ти кажам. Баш ми е гајле за твоите сомнежи. Да се вратиме на темата, ние сме copy-paste нација. За жал копираме само лоши работи. Србите палат, жарат, ај и ние да покажеме дека сме многу "силни". Еднаш реков и ќе повторам. Митинзи за името не се организираат во 5 до 12! Сега вршите притисок, и наместо да се реши спорот, тој ќе се оддолжи, чао нато чао еу, што во превод значи чао Македонија. Значи не требаше да се дојде до ваква позиција кога треба да сме условувани име или иднина.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:34
Malo objasnuvanje na toa sto sle sluci vcera, za site partiski vojnici koi se obiduvaat da go zacrnat vcerasniot protest.

МЕЃУПАРТИСКА ВОЈНА ПО ИНЦИДЕНТИте во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ се обвинуваат за велепредавство

ВМРО-ДПМНЕ вчера го обвини партиското обезбедување на СДСМ за саботирање на мирниот протест, а социјалдемократите вратија дека Груевски поттикнува поделби и насилство

[Завчерашниот мирен протест за името беше повод за вчерашната вербална војна помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ]

Со вистинска вербална војна и со меѓусебни обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ за велепредавство и рушење на државните интереси и на позициите во борбата за зачувување на уставното име заврши прексиноќешниот обид на група млади да ја каменуваат грчката канцеларија за врски во Скопје. По мирниот протест на плоштадот Пела за одбрана на националниот идентитет, на кој учествуваа десетина илјади луѓе, групата беше спречена од специјалните полициски сили, а во инцидентите имаше повредени и приведени. Предизвикана е мала материјална штета.ВМРО-ДПМНЕ вчера го обвини партиското обезбедување на СДСМ за саботирање на мирниот протест преку организирање група луѓе и предизвикување немири пред Канцеларијата за врски на Грција.

- Се промовираат невиден вандализам и насилство од уфрлени луѓе, кои очигледно имаа задача да го остварат сценариото. И овој пат, исто како и претходниот, дел од партиското обезбедување на СДСМ предводено од таканаречениот Командант Коки, очигледно смислено проба да исценира нереди и инциденти - рече на прес-конференцијата портпаролот Александар Бичиклиски.Според партиски информации, пред неколку дена во скопскиот ресторан „14-ка“ била организирана средба од Миле Зечевиќ, до скоро организациски секретар на СДСМ, со шефовите на рекетарското подземје во Скопје, меѓу кои и Командант Коки, на која биле дадени инструкциите за саботажа на протестот. Бичиклиски ги повика државните институции да ги откријат сите вмешани во овој случај и да го обелоденат „обидот за велепредавство“.

Mnogu bedno, prozirno i nisko.
So ovaa pokazaa deka nebirat sredstva kako da se vratat na vlast, i sega koga e najmnogu potrebno da bideme zaedno ne razdeluvaat.

BEDA GOSPODA BEDA ,ZASTANETE PRED OGLEDALO I ZAPRASAJTE STE STO STE VIE MAKEDONCI ILI SLEPA PARTISKA VOJSKA NESPOSOBNA SAMATA DA SUDI I RASUDUVA:
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.