|
Doublethink |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УСОГЛАСУВАЊЕ НА ДВЕ НЕСОГЛАСНОСТИ, НА ДВЕ СТОЈАЛИШТА КОИ СЕ ВО НЕСКЛАД ВО СОПСТВЕНАТА СВЕСТ, ОД КОЕ ШТО СЕКОГАШ Е ИСПРАВНО ОНА ОД КОЕШТО ИМАМЕ ПОЛЗА. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA KAKVO USOGLASUVANJE SO SOPSTVENA SVEST ZBORUVAS AKO E VO IGRA POLZA
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па читај бе човеку, ова не го измислив јас... |
|
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvojno mislenje e mokta ne bi rekla ami nesreka na zastapuvanje dve kontradiktorni veruvanja vo razmisluvanjata na eden covek simulativno i ISTOVREMENO prifakanje na dvete i TOCKA.
NE MESAJ BABI I ZABI ... kakvi lagi kakvi bakraci znaes li ti voopsto sto znaci krstot kako simbol na hristijanstvoto si cital li barem za migot koga Isus ima mok da go voskresne bratot na Marija Magdalena no taa go moli da ne go pravi toa so zborovite "kolku pati ke treba da umre" |
|
jas ili nie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO MISLIS OD KADE KAUZATA OKO ZA OKO
ILI SVRTI GO I DRUGIOT OBRAZ ZA STO SLUZAT OVIE DVE PAROLI |
|
jas ili nie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA STO MI GO POVTORUVAS NA TRI STRANI MU E MESTO VO SELEKTIVNO SLEPILO
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЖАТ ЛИ ВО ИСТО ВРЕМЕ ДА БИДАТ АКТИВНИ? |
|
|
|
jas ili nie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO SEKOJA SEKUNDA NA NASIOT ZIVOT SE AKTIVNI I NA DOFAT
NO NASIOT ZIVOT NE OPREDELIL DA ODBIRAME SAMO EDNO OD NIV SEKOGAS I TOA NE OPREDELUVA KAKO STRASLIVCI ILI KAKO SILNI KOI SE BORAT ZA SEBE STO TI MISLIS ZOSTO JAS GI SPOMENAV PA I SAMATA GI CUVSTVUVAM ISTOVREMENO ZA TOCNI I SUM ZA DVETE ZA I PROTIV NO PROBLEMOT E STO SUM SEKOGAS PROTIV SVOJA VOLJA PRINUDENA SAMO NA EDNO RESENIE OD DVETE NEKOJ RECE VERNIK E ONOJ -OKO ZA OKO A FANATIK E ONOJ KOJ E ZA-SVRTI GO I DRUGIOT OBRAZ - I TOJ NE E VERNIK ZNACI ODGOVOR DA MOZAT DA BIDAT VO ISTO VREME AKTIVNI BAREM NA NIVO NA MISLATA I CUVSTVATA NO NE I VO REAKCIJATA TAA E SAMO EDNO OD NIV EVE TI PRIMER KOGA MAJKA TA GO OTFRLI EDNOTO DETE ZA DA GO ZASTITI DRUGOTO , OTFRLENOTO STO MISLIS STO MOZE DA MISLI A STO MOZE DA NAPRAVI |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj oko za oko -oko nedavam a vrem obraz za samar na site
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ухуу,... имало ваква тема,... таман мислев да ја отворам,... да ви кажам дека е многу збунувачки,... мислев дека само мене ми се случува,... али ете,... имало и други што ми се ,,во кожа,, ... него,... ме интересира,... зошто не можам да се одлучам за едната ???
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |