IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Велес
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Велес

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 31>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:36
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ПРАВАТ ЛИ УШТЕ ВО НЕКОИ КАФЕАНИ ПЛЕСКАВИЦИ ОД КУЧЕШКО МЕСО?

Ti be znaes li da go najdes Veles na geografska karta ? 
А ти знаеш ли што е геогравска карта?

Ti be polupismen si , citaj ubavo so pisal . Te prasav dali znaes da go najdes Veles na "geograv(f)ska karta oti kako so si za nikade moze nekoj da te odnese u nekoe selo i da  ti kaze ova e Veles .

А ти мислиш дека велес е некаков град?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:38
Barem taka se vodi vo katastar
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:41
Ti be polupismen si , citaj ubavo so pisal . Te prasav dali znaes da go najdes Veles na "geograv(f)ska karta oti kako so si za nikade moze nekoj da te odnese u nekoe selo i da ti kaze ova e Veles .

Ти си, бе, тотално писмен, читај убаво што си напишал!
Те прашав, знаеш ли да го најдеш Велес на „геограв (ф) ска карта. Бидејќи, таков, каков што си,( за никаде), некој може да те одведе во некое село и да ти каже: „Ова е Велес“.
Е па писмен, пронајди си ги сега грешките!
Оловото и умот ти го наполнило.

Изменето од majstorce62 - 28.Февруари.2008 во 22:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:48

Туу шо кажа , големата мисла заглавена во малиот мозок . Друг пат кога ќе почнеш да провоцираш остани си достоен на зборот и немој да се повлекуваш како девојче . Можеби мене ми смрди душата на нечовечност ама јебига такво дое времето кога овакви како тебе завземаат место на планетава мора чоек да си го бара чарето .

п.с. ќе заборавев , нема шо да се чудиш од кај никнал град во оваа пустелија туку земи едуцирај се .

Во правописот, покрај точката, постојат и други интерпукциски знаци. Не е лошо пред спиење да прочиташ, па после да разговараме!

Изменето од majstorce62 - 28.Февруари.2008 во 22:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:48
A ti si resil da me provociras . Posto mene  umot mi e so olovo aj posoci mi gi greskite .

Vo vremeto koga go ostaviv toj komentar te vidov deka si aktiven i ocekuvav da vratis komentar posto znam siguren sum deka procita . Sega se ohrabri od od ovoj drugiov provaktor i nesto kako da sakas da mi kazes .
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:51

A ti si resil da me provociras . Posto mene umot mi e so olovo aj posoci mi gi greskite .

Vo vremeto koga go ostaviv toj komentar te vidov deka si aktiven i ocekuvav da vratis komentar posto znam siguren sum deka procita . Sega se ohrabri od od ovoj drugiov provaktor i nesto kako da sakas da mi kazes .
Zenmaster, на таквите како тебе редовно им давам помош, оти голем грев е знаењето да го чуваш за себе... кога има некои на кои им е потребно.
НЕ СЕ ВИКА - ГЕОГРАВИЈА, ГЕОГРАВСКИ, ГЕОГРАВСКА,
ТУКУ - ГЕОГРАФИЈА, ГЕОГРАФСКИ, ГЕОГРАФСКА.
НЕ Е СЕ ВО ТУПАНИЦИТЕ...МОДЕРНИТЕ ВОЈНИ СЕ ВОДАТ СО УМ.

Изменето од lpartik - 28.Февруари.2008 во 22:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:53

Ova skriena kamera da ne e ? Pokraj ovaka tupi lugje coek stavrno da se posomneva vo sebe .

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:55
ејјјј сечете
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:56
еве го велес

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:57

A ti si resil da me provociras . Posto mene  umot mi e so olovo aj posoci mi gi greskite .

Тоа што сакав да ти кажам, ти кажав. Што се однесува до форумот, цед ден е отворен, што не значи и дека цел ден сум присутен на неговите страници. Што се однесува, пак, до провоцирањето, ти самиот себе си се провоцираш! Јас не реплицирав на твој пост, туку на Бисерна. А за тоа што влетуваш како меродија во секоја манџа, преиспитај се самиот!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:58

Ova skriena kamera da ne e ? Pokraj ovaka tupi lugje coek stavrno da se posomneva vo sebe .

Демонстрираш нова граматика?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:59
Originally posted by lpartik lpartik напиша:

нели секогаш велите дека велес е мал град ( а неретко и село )... зошто велес да се труди да го чисти ако е само обично село ?? голема%20насмевка плазење
Никогаш не сум рекол дека Велес е мал град, напротив- ако се сеќаваш изразив чудење како толкав град никнал сред таа пустелија и тоа те погоди тебе... а уште повеќе оловото , за што искрено се извинувам...добро доколку е како што велиш...ама знам дека бевте за жалење.А што ќе речеш за корнењето на садниците?

не сум слушнала за такво нешто,... и човек не може да ве прочита,... дај оладете малце... мајсторче не видов каде си ми реплицирал ако сакаш цитирај ми го тој пост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 23:00

Демонстрираш нова граматика?

Подвлечи со црвено се шо е погрешно напишано .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.