|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 24> |
Автор | ||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a zosto sekogas i samo kaj drugite gi barame greskite |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А што и има Македонија на Србија и на Русија згрешено?? И помогнавме на Србија во 1999 година, границата им беше отворена имаа санкции од цел свет, беше ставена под изолација... Им ја опремивме пола ЈНА.....во војната..... Цел живот ние им помагаме а они цел живот водат дволична политика спрема нас..... Што и има згрешено Македонија на Србија и Русија?? Што не го признаваме рускиот и српскиот народ?? Шириме пропаганда против српскиот и рускиот народ, викаме дека се македонци... Не им ја признаваме црквата..?? Што ја тука неразбирам..?? Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:37 |
||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Димитров никогаш не е бил професор. И доцент не е бил..Идиот си е, ама на грчки това е приватно лице... Изменето од ntg2003 - 28.Февруари.2008 во 20:46 |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добро јас не зборам на грчки..
Зборам на македонски.... А што е Димитров.......??? Што е Прванов??? Што е Каракачанов?? Што е Јорданов??? Што е оној сопственикот на бугарскиот весник Фокус??? Еве сега ќе ти кажам... Сите овие имаат различни професии тоа добро, но заедно работеле за Бугарските тајни служби... А Прванов и Димитров се колеги, професори..... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:52 |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И ај да се вратиме на темата...
http://www.youtube.com/watch?v=tkMZUCA92zM http://www.youtube.com/watch?v=GaSpFwMDJxU http://www.youtube.com/watch?v=bj3FkSjPCnw http://www.youtube.com/watch?v=hjYw2ak0FA4 http://www.youtube.com/watch?v=C0Q6nWxLg_o Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 21:09 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Posleden pat predupreduvam.....diskusiite da se vodat na zadadenata tema, ponatamu site postovi koi ne se odnesuvaat na temata ke gi brisam bez izvestuvanje i bez opomeni! Ne mora postojano site temi da odat vo pogresna diiskusija i da se gubi poentata. Za diskusii koi obrabotuvaat druga problematika ima temi i povelete diskutirajte, a za ona sto sakate da diskutirate, dokolku nema tema, znaete sto treba da napravite.....Pozdrav Изменето од moira - 28.Февруари.2008 во 21:21 |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Помасовни и во исто време низ државата. Само така митинзите ќе бидат успшни, а и политичките партиии нема да обвинуват меѓусебно. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од super babicka - 29.Февруари.2008 во 03:39 |
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Konecno, povtorno na temata
ЏОН БИТОВ ПОРАЧУВА ДА НЕ ПОПУШТАМЕ НА ПРИТИСОЦИТЕ Државниот врв да не потклекнува на притисоците за промена на уставното име. Писмо со ваква порака до претседателот и до премиерот испратил, Џон Битов, еден од најголемите канадски бизнисмени и поранешен советник на претседателот Глигоров. Битов им пишува на Црвенковски и на Груевски дека е загрижен од односот на поранешниот министер за надворешни работи Денко Малевски, кој се обидувал да влијае врз нив. - Малевски вели дека мораме да им попуштиме на Грците за прашањето со нашето име. Ова не е опција. Ние се боревме и успеавме во најголем дел од нашиот пат. Сега мораме да стасаме до финишот и да им дозволиме на Македонците да живеат под името кое граѓаните го избрале - стои во писмото од Џон Битов. Тој на државниот врв им порачува дека луѓе како поранешниот министер за надворешни работи не смеат да го одземат она на што најмногу се гордее македонската нација. Битов кој е поранешен советник на претстедателот Глигоров, во писмото открива како Малевски се однесувал во моментите на македонската независност. - Јас бев присутен кога г. Малевски вложуваше навистина големи напори за да го убеди претседателот, мене и останатите дека не треба да продолжиме со нашата независност. Тој тогаш ни кажа дека никогаш не можеме да постигнеме вистинска независност, но и покрај неговите тврдења, ние успеавме - им пишува Џон Битов на премиерот Груевски и на претседателот Црвенковски. Znaci ovoj Denko Maleski, e stvarno prodadeno kopile,i toa i den denes go dokazuva, treba da mu se odzeme drzavjanstvoto i da se izbrka na Medzitlija, da visi i moli za azil vo Grcija... |
||||
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
konecno da stasam do nekoj sto gi pocustvuval istite emocii na mitingot,na edno mesto tolku ljubov kon nasata Makedonija,izrazena so pesna ,ubavi poraki so jasna misla za identitetot nas,za jazikot,za rodnata grutka-druga nemame.pozdrav za moira a na diogenskopje str.13 ke mu ogovoram koga ke gi procitam site postovi do kraj
P.S. porakava e za Moira Изменето од super babicka - 29.Февруари.2008 во 00:27 |
||||
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da te potsetam : po pozdravnoto pismo upateno do gragjanite Toni procita edna od poubavite/site mu se prekrasni/ pesni posvetena na svojata zemja Makedonija od Akademikot nas drag i cenet g-din RADOVAN PAVLOVSKI
p.s. porakata e za vladimir88 Изменето од super babicka - 29.Февруари.2008 во 00:25 |
||||
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pocituvan diogenskopje,
sega da ti kazam nekoj zbor i odgovor na tvojata zabeleska na mojot vpecatok od mitingot od snosti i tvojot komentar . Prvo nesto sto ne znaes za mene: -humanosta e del od mene od kako znam za sebe sto ke rece cel zivot,pomagam i dobro me znaat /tie sto treba/ i na tie sto im tre*am -apoliticna sum od sekogas -rodoljubec na svojata zemja -majka na dve intelektualki/etablirani vo svoite profesii -realizirana vo sekoj pogled /drustven,semeen i t d/ -prijatel na mladi lugje;peaci,glumci,lekari,pravnici,mladi nevraboteni.... stari,iznemosteni.samohrani majki,bezdomnici -podrzuvac na site napredni idei za dobroto na site nas i da redam uste ke izleze neskromno. Ve obozuvam Vas na forumov citajki umni misli na mladi lugje sto me pravi srekna/a toa go pravam do kasno vo nokta a preku den imam tolku obvrski... Srekna sum sto vecerva procitav tolku impresii od mitingot tokmu od vas koi razmisluvavte dali da odite ili ne na plostadot pela ,za site zaedno ja ispeeme nasata himna,da se slusne glasot na narodot deka imeto,jazikot i identitetot ne go davame po nikakva cena i ucena.Mladosta,nasmevkite na licata,znaminjata,mi bea kako milion zvezdi na neboto a bea tuka do mene na zemjata. Prasuvas sto sme napravile nie? Mislis na postarite? Se ona sto barase vremeto od nas a bevme mladi.Gradenje avtopati,akcii,rascistuvanje na urnatinite po zemjotresot,sadenje na drvca po Vodno,niknuvanje na fabriki,skoli,fakulteti.... A moite svircinja,gumenata truba,moeto znamence/istoto znamence se veese i na koncertot na nasiot Simon Trpcevski na koncertot vo London i bev najsreknata vo salata pokraj Temza .../ ke svirkaat i ke se vee uste dolgo ama samo za ubavi raboti ,za mojata zemja,-ako sum ziva i zdrava . Gledaj gi pozitivno rabotite,mislite neka ti bidat dobronamerni za da ni se slucuvaat ubavi nesta.Za da bides sreken!Edinstveniot si ti sto nemas stav kon ova slucuvanje no ti prostuvam i te sakam pozdravce od super babicka.Zalam sto ne se znaeme bi posakal da si vo moeto golemo drustvo a go socinuvaat MLADI,UMNI I POZNATI.Kasno e imaj ubav son. Изменето од super babicka - 29.Февруари.2008 во 02:10 |
||||
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Владимир што се змараш со павлаката де кога сите комуњарчиња сметаат дека Македонија ја создал Тито и дека македонската држава постои од 45 па нава му. |
||||
Mолчењето е злато:))))
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |