|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo red.... navistina ... mitingot bese super samo , moe mislenje e deka takvi mitinzi treba da se odrzuvaat niz cela makedonija ... ne samo vo skopje i solun
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe ludje vcera bese dovolen dokaz deka samite mozeme SAMITE nie MAKEDONCI ostavite gi komsiite za kafe i takvi raboti inaku za kuca sreduvanje samite mozeme znaeme i umeeme MITINGOT KAKO GENERALNA PROBA toa go dokaza..
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se soglasuvam ihhhh kako bi ubavo bilo vo sekoj grad niz Makedonija da se slucuva ovaa... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na primer sekade kade sto ima makedonski iselenici i slicno ... niz site evropski metropoli ... pa ako treba i pred sedisteto na ON i EU |
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Miting DA
Nasilstvo NE |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasilstvo kade ? pred EU i ON ? ... ti znaes li kolku se skapi domatite
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто сега да имам нешто против османлиите кога ми даваат поддршка огромна против грците, и ми ја признаваат нацијата и уставното име. и нивниот архив многу им помогна на македонските историчари против бугарите и србите а и грците??? Значи они се решиле да одат напред......а не како нашиве комшии кои се уште заглавени во калта која беше направена од нивните пропаганданисти......... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:13 |
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
teba da se koristi cvrst stav i mnogu akal za da se zacuva ona shto pretcite ni go ostavile. |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a - haaa .... a znaci , rusite i srbite sto ne priznaa kako narod i drzava pod ustavno ime toa ne e vo red ... a sto se odnesuva do arhivite na osmanliite , tie imale evidencija za asker i danok
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ве мешам......зошто сте гниди дволични...пред некој ден го гледав Димитров во емисијата на Ефтов приметив дека тој од се срце ги мрзи македонците........... Ама Ефтов му ја еба мајката на Димитров..... Како и да е сакам да кажам.. Тешко на Бугарија со такви професори, идиоти Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:15 |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
srcush.....mala sala...pz |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eh tesko nam .... ima li nekoj da ne saka osven nie samite i zosto e toa taka
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има како нема..... Веќе ти спомнав погоре.... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:26 |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто тие Руси и Срби не ми ја признаат црквата ???? И зошто таа српска црква шири пропаганда во Србија за Македонија и вика дека ние сме јужни срби?? И зошто Русија еднаш не интервенира тука во одбрана на Македонија, а знае дека ние сме во право???? И зошто Русија сега неодамна рече дека не била задоволна со одлуката на Јелцин кога не признал под уставното име во 1992 година, и рече дека ако се постигне договор помеѓу Грција и Македонија, дека ќе го повлечат признавањето на Македонија под уставното име и ќе не признаат под новото име?? Зошто ?? Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 20:28 |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |