|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 84> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kOLKU KE TREBA DA BIDAM DOSADEN DA MI GO KAZES AVTOROT NA PESNATA
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samoubivstvoto ne e izlez vo nikoj slucaj a da mislam deka treba hrabrost da se najde sila vo golemata slabost no kako i da e zalno e |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........И ДА СЕ САМОУБИЕШ НЕ БИЛО ЛЕСНО!!ВИДИ САМО КОЛКУ РАБОТИ ТРЕБА ДА ЗАВРШИШ..А ДО ТОГАШ,ТАКА И ТАКА ЌЕ СИ УМРЕШ..!!!!.....ЈАС ЛИЧНО НИКАКО ДА ГИ ЗАВРШАМ ТИЕ ДВЕ -ТРИ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
El Bahattee - Ako umrem mladVidim sto ne bih smjeoBozje remek djelo mrtvacko odijelo, nisan, crvena tocka, celo vidim svoje tijelo, vidim kroz vase oci sklopljeni kapci, sretni papci, nece moci Bahattee jos dise, Bahattee svojom glavom misli jos je isti ko teroristi, ko mafija stilisti ima jos tol'ko snage bar za dvije-tri cage povalit' dvije-tri nage, pozdravit' ljude drage za svaki slucaj mozda Bog me uzme sutra mozda odem svojom voljom mozda ubiju me zoljom ko ih jebe, ucinite tada sto bi ja zalijepite crnu izolirku na sliku uz dim jointa udarci iz bonga nek odzvanjaju poput gonga nek se siri radnicka sloga ak' znate Boga razapnite transparente na stadion veliko E pozdravljam cibonete, sve zagre*acke klosare nazovite po meni ulicu, udarac iz borbe kaj lomi noge, pokop s kamionom droge hasta la vista, Bahattee bit ce les ko pista al' danas jos se smijem, znaci nista Refren Bit cu svima drag samo ako umrem mlad do tada pikam se u guzu trozupcem ko vrag Pozdravite cijelu domovinu kada krepam nek place za mnom Pula, Osijek, Pozega, Split, Rijeka jer jedan sam ja, svi znaju El Bahattee-a Bahattee voli njih, voli ga cijela Hrvatska da ,da, jos sam ziv i jos mi srce kuca na krilu puca mala zeli jahat' moga cucka a kaj je meni u mozgu pisem zadnju prozu za inspiraciju uzimam dozu, trzam lozu gledam povijest ruskog filma glava mi se klima pred ocima sve mutno al' u sobi nema dima pomisljam na kraj, zamisljam pakao, raj gdje cu ja kada krepam sta cu onda ja znam, ostavljam iza sebe cijelo jedno pleme prvu petorku, Blackout, sve jebene probleme pa podignite spomenik makar u javnom klozetu da djeca ne saraju po banu, rade stetu prozovite pastetu, k*rtone po meni, Bahattee WC skoljku i papir da ljudi mogu srati Refren Znam, kad odem imat cu i tvornicu i trg bacac raketa, smajser, tenk jer sam grd kod diskografa Bahattee faca s oziljkom na slici svi zele album, narko topi disk u zlici pet milja pizdi, pol ih zeli vidjet' les banka skriva kes, murjaci glancaju rest jer nitko ne zeli da im spominjem staru u kontekstu gdje spominjem svoju karu la la fumaru i znaju da znam ono sto se ne smije znati ziva enciklopedija, tajni naslov El Bahattee prokleti don sranja, don ulicnog zvanja don kazeta ulicnog izdanja, mia mama mia i tvoja jer se ne dam nikom kontrolirat' prokleto djubre, poslije smrti ce me klonirat' Refren Ako umrem i Bog me spremi u pakao silovat cu mu kolegu dok ovaj peder ne bude plakao ukrast cu kljuceve od svetog Petra od najveceg sefa umjesto kise padat ce lova s neba |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
El Bahattee - SamoubojstvoSto pedeset razlogaza tvoju smrt kretenu isti razlozi da slusas nemoj mijenjat temu Koji ti je k*rac sto si cinis od zivota samo dio si problema to je najveca sramota Zacepljena usta, supak jedva mozes disat zar je uspjeh u zivotu sto se mozes sam potpisat Koliko me shvacas kol'ko drugi ljudi kuze dok te drugi ljudi guze ti ces samo ronit suze Brate kupi pistolj brate kupi dobre metke ubij barem jednog nemoj trazit izuzetke Ionako si odjeb'o odzivio sto si treb'o suti cijeli zivot tad si samog sebe jeb'o Da ti crtam na papiru sto ti treba bit u djiru sam svoj jebat mater dok te ne puste na miru Brate kupi pistolj brate kupi dobre metke ubij barem jednog nemoj trazit izuzetke Svi su oni ista prica svi su oni ista sema druga maska kruha nema dnevno stotinu problema Tko te jebe, suti nek' ti trpaju svoj kruti onda ubij svoga brata jer te netko drugi ljuti Protiv takvoga problema znam nemamo rjesenja jer ni stotinu nas nema sranje treba da se sprema Brate digni ruku brate vristi punog glasa brate nema borbe brate nema niti spasa Refren 4x To je samoubojstvo samoubojstvo Ne bjezi od problema stisni govno u saku primi ga za siju i izjebi govnu majku Ne obilazi govno ne daj mu da te hvata zivis medju govnima u zemlji ustajalog zraka Otvorimo braco prozore izbacimo budale izgradimo barikade da nam djecu ne zagade Kome ide ova prica koga nosam na vrh glavica sve one koji se boje doktora Pasalica Sto je s malim covjekom sto se ovdje dogodilo ko je kome jebo majku sto se ovdje izrodilo Brate digni ruku brate vristi punog glasa brate nema borbe brate nema niti spasa Refren 4x Krizas se, glasas opredjeljujes u masu prekrizenih ruku poznat po dobrom glasu Ti si samo isti u ovoj gomili kretena ovdje niko nema cistih znam nema nam rjesenja Nacrtam ti pistolj mislis prijetim ti sa smrcu nacrtam ti bombu mislis rusim kucu Osjecaj je jadan kad si dio ovog ovdje ja ne zelim biti ovdje ovdje nema te slobode A dal' povlacit okidace tu su svi u nekom rodu da me ima malo vise ja bih bio za metodu Samo metak, bomba kalasnjikov budi nitkov pale sam na svijetu budi slobodan il' nitko I koji k*rac meni treba kad lose treba gledat kad lose treba citat lose treba samo jebat Brate digni ruku brate vristi punog glasa brate nema borbe brate nema niti spasa |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prezemeno od eden momak...
Citat:
Original postavio FOREVER
kao
prvo...uopste nisam slabic i nije sve zbog ljubavi.A sve je spremljeno
i hocu da joj ostavim neke pesme kako bi joj docarao memenat,ima jos
stvari,nije ni bitno...Samo najhrabriji se ubiju,slabici ne smeju dici
ruku na sebe.Ona ce shvatiti sta sam ja bio,bolje je da me nikada vise
ne vidi,kao sto je rekla(a razlog raskida je jako jako
glup,nezreo)....Kad shvati,mene vise nece biti...ili cu biti sasvim
neko drugi.Nije iskljuceno da nju ubijem pre sebe.Mozda malo serem,da
kazem tako...Mozda se nece sad desiti,mozda se nikad nece desiti..Ne
znam,zavisi kako ce se zavrsiti ova godina.Hajde govorite pesme bre i
jel imao neko jao teska iskustva,ono bas bas...? |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me interesira dokolku (samo prejudiciram) bi resile da se samoubiete na koj nacin toa bi go napravile...tipicno zenski..so apcinja/piluli......muski/so toplo ili ladno oruzje...bi legnale goli vo kada so preseceni veni..a sekade oklu vas zapaleni sveki..latici od ruzi..i Mozart u pozadina (dramaticno sto bi se reklo)....ili imate svoj poinventiven nacin ?
...ve molam za odgovor Изменето од diogenskopje - 28.Февруари.2008 во 09:45 |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako da ve isprovociram...aj vaka...ako veke bi dosl da sakate da se samoubiete...koja bi bila pricinata za toa?
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум размислувал на таа тема и не верувам дека има нешто што би ме натерало на таков чин
|
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOLKU E TOA INDIVIDUALNO da ne moze da se globalizira.Site imame razlicni gledista, toa sto nekomu ne mu znaci nisto na nekoj drug mi e smisol na zivotot. Mislam deka se resavaat na samoubistvo poradi nedostik na ljubov i razbiranje.Zalno vo sekoj slucaj
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОНЦЕ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti se bojiš smrti; ali, zamisli šta bi bilo s tobom kad bi morao
vječito da živiš onakav kakav jesi? (Tolstoj)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e toa SAMOUBISTVO????
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |