|
ПРИЈАТНО |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:03 |
Ако некој пост воопшто го разбранувал моето срце и ме направил да се чувствувам лично навредена, тоа е следниов, напишан од Омер Ел фарук, во кој многу јасно, Христијанството се нарекува буниште....
“Исламот се прифаќа со убедување,а не од интерес!И затоа не постои овосветско богатство кое ќе го натера вистинскиот муслиман да се откаже од Исламот. Апостазија никогаш не се извршила врз муслиман.Зошто?-Затоа што ниеден здрав муслиман не го отфрлил Исламот.НИКОЈ НЕ Е БУДАЛА ОД ВО НЕКОЈА РАСЦВЕТАНА ГРАДИНА ПОЛНА СО РАЗНОРАЗНИ ЦВЕЌИЊА ДА ПРЕМИНЕ НА БУНИШТЕ. Ако веќе некој не верува дека има муслимани што се преобратиле во христијанство, тоа е личен став, и не дава за право да се навредуваат другите вери. За да го заштитам своето срце од омраза, и да не “Го намразам свети Никола заради некојси Никола“, решив да се повлечам од овој подфорум, а ти, почитуван модератору, си ја знаеш работата... Изменето од maria_magdalena - 28.Февруари.2008 во 14:03 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АХ БЕ КЛОШАРИ САМО ДА НАВРЕДУВАТЕ ЗНАЕТЕ..... НИШТО ПОВЕЌЕ... ....ЈА ДОБИВМЕ ВИСТИНСКАТА СЛИКА ЗА МАХАМЕДАНСТВОТО.... |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
magdalence, ne odstapuvaj!!!! i jas se najdov licno mnogu navredena i besna no koga podobro ke razmislis ke svatis deka kutriot omer ne e kriv, tolku dobro mu e ispran mozokot pa isusen i na kraj mu pustile centrifuga i mozebi uste mu se vrti vo glavata.
koga ke naidat na kontra argumenti gi faka panika i pocnuvaat so navredi toa veke go svativ citajki gi postovite i ako nekoe prasanje ne im odi vo polza ednostavno go ignoriraat
|
|
apce
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марија Магдалена, правилен избор. Зачувај си нерви! Овде само нервоза се набива, ова е како вистинско бојно поле! Тешко на сите!
Изменето од tofu - 28.Февруари.2008 во 14:23 |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemora da se povlekuvas ti,ke se povleceme nie muslimanite mnogu skoro od forumov inshallah |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne marija ne se povlekuvaj ti - celta nivna e jas da se povlecam...i zatoa posle eden kup navredi vrz mojata licnot se povlekuvam...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mora da se povlekuva nikoj, samo site treba da se odnesuvate kulturno, kako sto dolikuva na vistinski vernici.
Sekakva upotreba na nepristojni zborovi, potcenuvanje i ismejuvanje na drugi veri, nacionalnosti i rasi e apsolutno neprifatlivo. Vernik koj se odnesuva taka vsushnost ne e nikakov dobar vernik. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledam potreba od povlekuvanje zaradi kakov i da e napis. Toa shto neshto e napishano od pripadnik na edna vera za drugata, i e poddrzhano (ili ne e kritikuvano) od pripadnicite na istata vera, samo pokazhuva kakov e generalno nivniot stav i shto tochno mislat. Ubavo e da se znae, ako se ima vo predvid deka treba da zhiveeme zaedno. I ubavo e da se znae toa, chisto da se ima vo predvid, koga sledniot pat kje zboruvaat kako verata na toj pripadnik propoveda mir, pochit i korektnost.
|
|
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марија-магдалена немој да се навредуваш од вакви глупости , и ти сама знаеш дека тоа е лага.... ајде да видиме дали исламот изгледа на биниште или не???? тоа во раката к*ран е ?????? |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne treba da se pravi tolkava panika ako gospogicata resila da go napusti forumot, ke se smiri malku pa povtorno ke ni se vrati... jas isto taka bev polovina godina otsuten od istite pricini pa se vrativ pa nikomu nisto... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kakvo biniste mali simo...
sakase da kazes na buniste???? neznam po sto ti izgleda ova na buniste???? zare lugeto koi si gi branat svoite drzavi i familii ti licat na buniste?????? navistina smesno ako so ova sakas da ni vratis za slucajov... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на овој фору, човек само отров може да најде...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav Marija bidi jaka i ne dozvoluvaj da te dopiraat navredi ,prosti im prostuvanjeto e doblest na hristijanite
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иако е во право мило ми е
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |