|
ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo EvAngelos ... drago mi e sto dade komentar na mojot post ... no od negova strana gledano ... toj veke prasanjata gi znae ... uste pred da mu gi postavime ... a odgovorot ... celo vreme e daden ... ama kako da go "slusneme" ... moze nekoj go "slusa" ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би го прашувал ништо! Тој самиот би ми бил одговорот на се! |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgora šala koju Bog može da napravi s vama je da vas učini
umjetnikom,ali samo prosječnim umjertnikom. (Moravija)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто допушта толку страдања????
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo, за ова твое прашање постои цела тема на форумов. Повели разгледај ја:
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Falaa no toa mi bese samo konkretno prasanje |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ќе бидат финалисти на следниот мундијал?
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
goranangeli
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO BOG E LJUBOV,AKO TOJ E NASIOT TATKO MAJKA BOGORODICA NASATA MAJKA KAKO EMOZNO ZA MALKU NEMORALOD NASA STRANA DA GORIME VO PEKOLOT.JAS SUM RODITEL GO SOVETUVAM ZA POCITUVANJE NA MORALOT NO DOKOLKU NE USPEAM ZATOA STO NEKOI RABOTI NE SE PROMENUVAAT TOGAS JAS NE BI GO KAZNIL MOETO DETE NA TAKOV NACIN.NAJVEROJATNO BOG I NE E LJUBOV?!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Првобитниот грев“ не го расипа човекот, туку го ослободи; тоа беше почеток на историјата. Човекот мораше да ја напушти рајската градина за да научи да се потпира врз сопствените сили и да стане целосен човек.ova li ti bila celta?????da se postane celosen covek od tebe nezavisen??? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
QUO VADIS DOMINE?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa li ti bese celta???? eeeeeeeeeeej
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ова ти е прашањето до Бог, мислам дека Бог може брзо да ти одговори ако тоа го сакаш. Не не е со цел да научи да се потпира врз сопствените сили затоа што никогаш ги немал, се што е од Бога е дарувано. Не е за да постане независен човек затоа што човекот без Бог станува зависен, а низ Бог станува независен. Човек не може да постои сам во свој универзум. Тој е секогаш врзан но врзан со одделното станува зависен и само врзан со Севкупноста човекот станува независен. Но што му била/е целта Бог ќе ти одговори ако тоа го побараш. Изменето од sard - 12.Октомври.2008 во 23:43 |
|
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би го прашала дали стварно мртвите не гледаат од горе? зашто тоа мене не ми е верно баш
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |