|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Багс дека сум модератор нема да речам нешто ама знаеш што мислам нели?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се плашиме од Темпларите
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam bez navredi, diskutirajte na temata!!!
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па опомени ги тие што навредуваат.
Не не ставај сите во ист кош.
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Palestinec ne se nerviraj be eve jas idam vo kos a ti nemoj ...zibrisi suze mala mojaaaaaaaaaaaaaa...moira ako sum vo kos abe i vo kontejner me stavaj samo nemoj vo ist so ovoj palestinec mnogu place a jas sum po pesna...the man who sold the world....nema labavo si sedam vo kos i si peam...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се уште се воздржувам да ти одговорам така како што заслужуваш......
Последен пат те опоменувам.... Подолжиш ли,ќе го јадеш калапот со се мастрафот. Не те спасуваат ни Јовановци ни Темплари ни Масони ни Модератори ни Модераторки.
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Скопје протест против промена на уставното име
Под мотото „Македонија, македонски, Македонци“ вечерва на плоштадот „Пела“ во Скопје се одржа мирен собир против промената на уставното име на Република Македонија и за заштита на македонскиот национален и културен идентитет. Протестот почна со интонирање на македонската државна химна. Пред насобраните граѓани се обратија студенти - членови на „Младите знаат“, кои заедно со група интелектуалци беа организатори на собирот. - Никој не смее да се дрзне да го предаде овој народ, оваа земја, името Македонија. Оваа земја се викала, се вика и ќе се вика Македонија. Оваа генерација нема право да се откажува од вековното име Македонија, беа главните пораки од протестот на плоштадот „Пела“. На учесниците на собирот им се обратија актерот Тони Михајловски и музичките ѕвезди Тамара Тодевска и Ламбе Алабакоски. Протестот мина во мирна атмосфера, без никакви инциденти. Поголемиот дел од учесниците носеа македонски државни знамиња и транспаренти за зачувување на уставното име. Причина за собирот, како што велат организаторите се „досегашните поразителни резултати од преговорите со Метју Нимиц“. Според нив, нема ништо порадикално од обидот за преговарање за промена на идентитетот на една нација. Тие се оградија од какви било провокации и евентуални уфрлени провокатори кои би сакале да го сменат карактерот на собирот. Посочија дека одговорноста за можни инциденти ќе ја понесат политичарите кои го иницирале прашањето и го наметнале проблемот. Министерството за внатрешни работи ги презеде сите потребни мерки. Засилно полициско обезбедување имаше пред Канцеларијата за врски на Грција во Скопје. Како превентива забрането беше одвивањето на сообраќајот на улицата пред Канцеларијата. Апел за одржување мирен и достоинствен протест, без насилства и инциденти упатија Македонската православна црква и политичките партии. Сличен собир во организација на „Младите знаат“ беше одржан и минатата недела во Скопје. Сенка на мирниот протест на плоштадот „Македонија“ тогаш фрлија дел од учесниците кои предизвикаа инциденти пред грчката амбасада во Скопје. Полицијата спречи млади луѓе во намера да протестираат пред грчката амбасада Група млади луѓе по завршувањето на собирот на плоштадот „Пела“ се упатиле кон грчката Канцеларија за врски во Скопје. Откако биле спречени во намерата од полицијата заминале кон пазарчето „Буњаковец“ на улица „Партизански одреди“, каде што предизвикале инцидент. Како што јави Т.В. „Сител“ повреден бил фоторепортер на весникот „Вечер“. Запалени биле и неколку контејнери. Протестот под мотото „Македонија, македонски, Македонци“ што се одржа вечерва на плоштадот „Пела“ во Скопје мина во мирна атмосфера и без инциденти . BRAVO DECHKI!!!!!! ZNACHI MU ODOLEAVTE NA DUSHMANOT!!!! A znae li nekoj kolkava beshe brojnosta (vo priblizna brojka)????
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se nerviraj vidi kolku prekrasni sliki ima od plostadot e sto si na kraj srce, aj jas sega ce glumam uplasen i ce te ignoriram... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama celiot protest izgledal dostoinstveno!!!
Od slikite na bluepreyer bi ja izdvoil ovaa spored mene srceparatelna;
A ovaa kako spektakularna; |
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slikata so devojceto e ...nemam zborovi...slikata kazuva se...
|
|
Give me your secrets
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi go clipceto koe go postirav od youtube, tuka na ovaa tema....15 strana Изменето од Neonic - 28.Февруари.2008 во 02:19 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega koga se smiri burata od emocii, mozam da vi kazam deka navistina bese prekrasno i zalam.....onie koi bea spreceni da prisustvuvaat od bilo koja pricina, sto ne mozea da go spodelat so nas ovoj velicestven i dostoinstven mig... mig, koga iljadnici grla vo eden glas go izvikuvaa naseto sveto ime MAKEDONIJA i ja peea navivackata himna zaedno so nasiot angel....navistina prekrasen i dostoinstven protest, nabien so emocii i ljubov kon nasata zemja Makedonska.....mozam da kazam deka do sega vo Makedonija nemalo ovakov protest, na koi site bea gordi Makedonci, sploteni vo edna ljubov, ljubov kon tatkovinata, kon svetata zemja Makedoska i kon sonceto Makedonsko! Pokazavme deka mozeme i morame da kazeme NE.....ne na odzemanjeto na identitetot, ne za odzemanjeto na istorijata, ne na predavstvoto....
Изменето од moira - 28.Февруари.2008 во 02:39 |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas da ti kazam edna takva ubavina, edni emocii prekrasni edno ubavo ubavo ubavo ...ne mozam da ti kazam kolku bese ubavo....edno bevme site ....bravos makedonci vaka se brani imaeto ama i prezimeto...ne sum znael deka tolku mnogu podgotveni lugje imame da izlezat nadvor od tatkovinata i da ne pretstavat, da ne odbranat od dusmanite koi se nadvisnale i se ke ni odzemat....kako na primer 7000 godini mak. pismenost stvarno e za pocit...ne sum znael se do vecerva...blagodaram za se.....pozdrav |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |