IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Ezan-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Локација: Somalia
Статус: Офлајн
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ezan-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 00:05
a be da prasam nesto skinav edno filmce od internet ama nikako ne mozam da go pustam probav so divx pleear ne odi probav so media pleaer ne odi probav i so drugo programce za dvd ne odi ne znam sto da napravam ako go pustam preku druga programa samo glas ima a slika ne aj molamm za pomosssss
Beautiful Mind

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 03:41
koj format e? probaj so vlc player, ili moze codeci ti falat....AC3 filtri

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 17:28
daj kazi mi konventor za od Flv vo avi?
Кон врв
GePaRD Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 00:09
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

daj kazi mi konventor za od Flv vo avi?

Total video converter
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 00:33
Кога го отварам фолдерот во кој ми се сместени клипови, ми се појавува оваа порака:

Потоа кога идам на Close Message ми се појавува ова:

и после идам на Don't send и ми ги снемува иконите од десктопот на кратко и повторно се појавуваат.
Кој знае нека кажува шо е ова нека помогне како да не ми се појавува повеќе.

Изменето од GePaRD - 26.Февруари.2008 во 00:35
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 00:47
па имаш вируси во тие фајлови намигнување

Избриши порките бе или симињај од посигурни сајтовиголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкањетрепкање

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 00:58
Или имаш вируси или нешто слично. Скенирај то чудо, зошто брзо ќе си инсталираш ново Windows -че!

Изменето од којсумјас - 26.Февруари.2008 во 00:58
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 12:53
epa pak reinstal da prai?? ne neтрепкањетрепкање samo so aviraнамигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 00:44
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

epa pak reinstal da prai?? ne neтрепкањетрепкање samo so aviraнамигнување

Avira AntiVir PersonalEdition Classic ја користам и не ми показува дека имам вирус, а исто користам и Spybot Search & Destroy v1.5.2, и Ad-Aware 2007. Не е проблем ке го избришам тој фолдер само прашав дали некој знае како да го решам тоа и шо е проблемот, а инаку можам да влезам во фолдерот (да правам шо сакам во него) иако тоа ми се појавува.
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 04:14
Ај батали Авирата Анти Вир.... Симни го AVG 8.0 beta, ако сакаш јас ќе ти дадам мој јузер, и напрај скен.... Инаку Spybot, и Ad Aware 2007 у комбинација никако.... Тоа е како да користиш Kaspersky паралелно да имаш и Norton или Bit Defender.....Инаку дефинитивно имаш завлечено вирус...... Бриши го folderot.....нема решение за тоа..... Со било кој антивирус ако му правиш heal на фајлот пак ќе го изгубиш......
Друг пат внимателно што симнуваш од нет, зашто не знаеш кај ќе нагазиш.....
Инаку најсериозно земи го AVG 8.0 releasse candidate beta 2. малце е потежок за OS, ма едно ме радува.... Ако сурфаш на Google или на било кој друг пребарувач, прикажаните резултати т.е сајтовите ги скенира паралелно и веднаш имаш показател кој сајт содржи а кој не содржи малициозен софтвер..... По се изглеа не си имал мака со тешки вируси, за да знаеш што може да те снајде....
Поз
.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 01:05
Ако не ти е тешко прати ми по П.П

Изменето од GePaRD - 28.Февруари.2008 во 01:05
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 01:08
ахх секој си е задоволен од она што неслучано и го избрал , не е за батали!намигнување

Ок совет и од тебе за Авг ама ако се работи за посериозно да не траб па и форматсреќа
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:22
Samo Nod 32 u uzivaj si zavrsul rabota
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
markoivanov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај markoivanov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 09:59
Ako moze nekoj neka mi pomogne na programot"McAfee AntiSpyware"Mi vika bas na kraj error.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.