![]() |
|
Провокативно или скромно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Biserna.....se e pogodeno...malku kaishot ne mi odi so chevlite i tashnata,ama dobra si......
A za majstorcheto...za da bideme usoglaseni......eve..vaka,moze???majstorche...?? ![]() Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 11:21 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mamma,... tashnata ne ja nosam,... ama slikata beshe edna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka e edna...slika...tie pogreshile neshto,
nemaat poim od moda...bez tashnata..hmhmmmmm,moze,ke te primam vo drushtvo ![]() ne be...na tochak ke me vozi....majstorche ![]() Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 12:07 |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() Море Бисерче,остај ја санката, гледај што има во вреќата! Изменето од majstorce62 - 27.Февруари.2008 во 12:12 |
|
|
|
![]() |
|
ne mozham slika da stavam preku firefox......
![]() za da si odgovarame so majstorche i so mamma ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 27.Февруари.2008 во 12:17 |
|
![]() |
|
![]() MAMMA, VAKA E PO OTKACENO |
|
|
|
![]() |
|
![]() А МОЖЕ И ВАКА - КЛАСИЧНО |
|
|
|
![]() |
|
majstorche.....te obozavam ![]() Devojko biserna.....ochite ti svetat..tebe te sakam ![]() Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 12:24 |
|
![]() |
|
fala Bogu ne sum ja na slikata.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ НА МОТОРОТ
ЌЕ СОБИРАМЕ „ВЕТАР ВО КОСИ“ |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
овој најдобро ми стои па затоа и би го облекла
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
dokolku dojde den konechno da odam nekade so blue,... bi odele nekade... paa na kafence,... i bi bilo leto,... toplo,...a jas kje dojdam so fustanche
![]() ![]() ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |