![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 259260261262263 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 i 3 se 8 - POGODI KOJ SUM ? Pogodiv od prva...
samo "starite borci"ne se plashat od starosta...mladinava ni zamina da se odvikne od cigarite... ...sega veke sum pozitivna...prviot del od obvrskata ja zavrshiv... ...sega se nasocuvam na malku po relaksirackata...ama pak sum tuka...od vreme na vreme ke ve dzirkam...citam...samo shto ve nema...alooooo treta smena, ja prespavte vtora, nemojte i treta....Sakate ushte nekoja slika???? |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
eeee.. ovaa slika ja znam odamna...
ne se stanuva takov od pusenje cigari samo.... ima mnogu faktori , za da stanes takov.... jas sum pushac.... , + ima + faktori da stanesh takov.. ne gi opravduvam pusacite, ama,... ima drugi FAKTORIIIIIIIIII!!!!!! |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
јас преку цигарите
си го зацврстувам карактерот - секогаш кога ќе поскапнат се зарекувам дека нема да ги оставам и за сега добро ми оди. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
AБЕ МАЈСТОРЧЕ МИ ГИ ЗЕМАШ МИСЛИТЕ ОД ГЛАВА
И ГИ СТАВАШ ВО ТВОЈОТ МОЛИВ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 00:32 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO REZONATORI ... ZNAM DEKA EDEN OD PROBLEMITE E STO MALKU VREME ODVOJUVAME ZA NAS ... UTROVO SAMO DESETINA MINUTI... 1. MIENJE NA LICE 2. CESLANJE 3. MIENJE NA ZABI 4. BRICENJE / STAVANJE NA KARMINCHE 5. CESKANJE / TRIENJE NA OCHITE I TRK NA RABOTA ... ETE TOLKU MALKU SI OBRAKAME VNIMANIE ... NEKOJ SE VRABOTIL ... I PRVIOT DEN GO VIKAAT DA MU KAZAT ZA KUKNIOT RED ... I GO PRASALE: - IMAS MADI*A ? - ne ... - E TOGAS KE IDIS VO 10 CASOT ... - zosto jas pokasno ? - ZATOA STO DO 10 SE DRAPAME ... - ami moze, kaj sefot da drapam ? - NEMOZE, MNOGU DOLG E REDOT !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Dobro utro!!!
Lek i uspeshen den!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTROOOOOOOOOOO ... UBAV KE NI BIDE DENOT SUNLIGHT ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
dobro utroooooo!imajte prekrasen deeeeeeeeeen
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
DOBR UTRO - DOBAR DEN, ne sum uspana, nemav shansi da ve pozdravam... "STVAR OKOLNOSTI" SUNLIGHT NE POSLUZILA, BRAVO
IMAJTE PRIJATEN DEN I USPESEN !!!! |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
DOBRO I NA TEB ZeZnAtA!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АКО СНОШТИ ЗАБОРАВИВ
ДА ВИ ГИ ИСПРАТАМ ЗЛАТНИТЕ КОЧИИ НА СОНОТ, СЕГА ИТАМ ДА ГИ ОТВОРАМ ВОЛШЕБНИТЕ ВРАТИ НА ДЕНОТ И ДА ВИ ЈА ИСПРАТАМ НЕГОВАТА ПРЕГРАТАКА ЗАЕДНО СО МОЈАТА УБАВ И СРЕЌЕН ДЕН НА СИТЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
DOBRO UTRO I NA TEB HERO!!!USPESHEN DEN!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
POZDRAVI DO ZEZNATA, HERO I MAJSORCHETO .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 259260261262263 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |