![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 426> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam nadvor
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
DA NE PRAVIME VO CETVRTOK TEST
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да одам некаде ама за жал нема кој да ме носи на ушка
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
jas i denes sakam simpatijata da me saka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
збунет веке еднаш да биде искрен со мене. доволно ме лажеше
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
DA SE NASIJAM KAKO STO TREBA
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
sakaaaaaam .........doma
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Time to go
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
sakammmmmm......sakam eden covek koj mi e poveke i od brat ,sakam da muabetam so nego sakam se bidejki me razbira podobro od bilo koj toa sakammmmmmm najmnogu od se ........da sme vecni prijateli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sakam da mi zavrsi casot pobrzo.........
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sakam Peugeot 308
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Сакам стан бар со уште една соба плус....минимум....
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Сакам политичарите да се опаметат, .............да.............не ................... им се............случи..............НАРОДОТ............,
ДА, .................НАРОДОТ.............. Перо Гошев тоа подобро може да им го објасни. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |