|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А! Ги заборавив концертите у МКЦ - особено: EKV и Psihomodo! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Disko Turist...Panorama,Taverna,Piramida,Kaj Bubi-Kamel...... Da...i "Pred Vanila" dragi moi...nezavisno za koe vreme se zboruva sekoj vo svoe vreme imal svoi mesta. Koga ke se setam deka pred taa "Vanila"nemozeshe igla da se frli od tolku narod,me chudi kade se deneshnive mladi?Rashtrkani po dvajca-trojca(jakoto drushtvo)na milion mali mesta po gradov....ili chuchat pred fontana vo park so plastichni shishinja pivo. Zagor,....sega se izdade |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ ДА ИЗДРЖАМ..ЌЕ ПУКНАМ... ..А ШТО OВИЕ ДРУГИВЕ(ПРВИТЕ ТРИ)НЕ ГИ ЗНАЕШ...А?
Изменето од zagor - 27.Февруари.2008 во 00:29 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hermes...ili Kermes???
Moskva...neshto mi se matka niz glava,ama ne mi teknuva za Bosna poim nemam...daj potseti me... A shto da puknesh?????Da ne odevme zaedno na mestava nie ...a??zagor?? Изменето од mamma - 27.Февруари.2008 во 01:32 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... !!!..... (за тоа..кермес-хермес...не се сечам,не беше вчеееера...)
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМАВ ШАНСА..!ТИ БЕШЕ И ОСТАНА ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА!!!СЕ СЕЧАШ..?А ЈАС,ЗНАЕШ..ДРУГИТЕ ШТО ЌЕ МИ ОСТАВЕА..ТОА!ЕБИ МУ МАЈКАТА..ТАКВИ БЕА ВРЕМИЊАТА,СЕГА ГЛАВА НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ДИГНЕ...!!!
|
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може јас да продолжам со "Hard-Rock (стариот)", "МУСАНДРА", "La Garage", "Lady Blue", "63-ka", "Амбасадор", "Falco", "MCM" ...итн. ај може ќе ми текне уште на некое
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze ..Drlja,ama ti si od nekoe drugo vreme...koe i jas malku go "fativ"
ama...samo malku....joj,... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............НЕ ТАГУВАЈ,НЕ Е ДОЦНА.............САМО ПОБРЗАЈ ,ВРЕМЕТО БРЗО МИНУВА!!!
|
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ми е мило што темава побуди убави стари спомени, а не служи само за набројување на старите места. Па еве затоа јас пак ќе се навратам на свирките у Чаршија! Мислам дека беа многу подобри од денешниве. Не само дека тоа ми е веќе некако изживеано, туку навистина тогаш постоеше некоја поинаква атмосфера. Haters беа каде-каде подобри од "денешниве" да речеме Day Off. Ќе ги спомнам уште и Аркус кај денешна Швицарска амбасада и Holywood у Трговачки! |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=james dean]
Баш ми е мило што темава побуди убави стари спомени, а не служи само за набројување на старите места. Па еве затоа јас пак ќе се навратам на свирките у Чаршија! Мислам дека беа многу подобри од денешниве. Не само дека тоа ми е веќе некако изживеано, туку навистина тогаш постоеше некоја поинаква атмосфера. Haters беа каде-каде подобри од "денешниве" да речеме Day Off. Ќе ги спомнам уште и Аркус кај денешна Швицарска амбасада и Holywood у Трговачки! Eeeejjj дааа,Holywood-бевме 2-3 пати ама после едно непријатно искуство со тогашните славни Унпрофорци не стапнавме веќе таму А не зезај за Деј оф-тогашните нивни свирки у Лејди Блу беа ... Бев сега пред некое време во поранешен Мејк ап-сегашен Мама’с на нивна свирка ама хије исто ноу,ноу. А журките на Дуле и Коки у Сити? |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј не ми кажувај за Day Off жити се! Крле (или бурекџијата - како што го викам јас), уште не ги научил тектовите од песнине бе еј Срамота бе сто год. свират, зема по 100 еура од вечер, тоа му е главна работа и уште си тропа. Па ја криви тоа устата, божем англиски акценат (или амерички, незнам). Ич не ми се свиѓаат, ама што да праам. Добрите групи се распаднаа, па идам и јас понекогаш у Mamas! |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |