![]() |
|
Славните без шминка! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | |||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
E pa ne mora samo glumicite da gi gledame
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
човече !!! мене лицево ми е почисто без шминка !!! неверојатно ... па да кога ќе им стават по три кила пудро изгледаат идеално а во стварноста се бетер од нас ... ![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
така е blu............, потполно си во прво..................... |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Se nadevam deka slikive ke gi vidat i devojcinja sto se poistovetuvaat so vakvi anoreksicni "ubavici" i ke sfatat deka i tie se samo obicni smrtnici
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Mene ova mi izgleda kako nekoj zlobnik da si poigruval so fotoshop, t.e. gi nagrduval slikite "pred" kolku za uteha na obicnite smrtnici. Pa ne e valjda da se stvarno vakvi?
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
god bless make up
![]() ova go znam odamna, samo treba mazite da se svestat sto imaat okolu niv a ne nekoja glumica deka bila ubava a drugite ne cinele zeni okolu niv sto gi gledaat sekoj den |
|||
![]() |
|||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||
OD KOGA JAS ZBORAM NE SI NABIVAJTE KOMPLEKSI NEMOZE NEKOJ DA IZGLEDA DO TOLKU SOVRSENO ...DOBRO DE IMA MOZEBI I ISKLUCOCI NO SEPAK AKO SEKOJ OD NAS BI IMAL 50 SMINKERI I ISTO TOLKU FLIZERI,TRENERI I STILISTI KOJ NE BI IZGLEDAL BOMBA A?
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
хехехе... погледни ги сликите на матуранти... колку им ги чистат лицата... а тие се само обични смртници... ако го прават тоа за нив... тогаш можеш да си замислиш што им прават на ѕвездиве за да изледаат толку идеално ![]() |
|||
![]() |
|||
Lady*M ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
||
Uuu strasna rabota majkata, dajte zeni i nie da pustame po edna slika na forumot ,,pred i potoa,, pa da vidime so reakcii ke ima .
![]() |
|||
![]() |
|||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
nemas da mi brisis od serce Pamela
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |