|
Усни |
Внеси реплика | страница <1 56789 38> |
Автор | |
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Ena - 26.Февруари.2008 во 21:29 |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уффф.........
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ПАПУЧАР
Сениор Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАВИСТИНА УБАВИ УСНИ....
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodusa mene bi me interesiralo kakvi USNI VIE imate
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ОДГОВОР ВЕЧЕР ВО 22,30!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto bas vo 22:30??? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......ЕЕЕЕЕЕЕ,ЗОШТО ДЕ ТОЧНО ВО 22,30!!!ТОА Е ТОА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali mozat da se lizat zenski usni ?...takov nagon mi dojde...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
усните го прават љубењето возможно....... jазикот го прави интересно.............kомбинација усни/јазик,,,,,,,, заедно со развој на мислата,,,,,,, даваат човечка способност вербално да се искажат чувствата и мислите,,,,,,, како и емоциите...... имаме способност да комуницираме...........имаме способност,,,,,,, но дали навистина комуницираме?????????? |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |