|
Web browsers |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro be kako go onade to so glasanjeto?kako go napravi??
|
||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
||
KIKO_ivanovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sega pocnav da go koristam i Mozilla Firefox
|
||
POZDRAV |
||
KIKO_ivanovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam veke da pravam anketi.
|
||
POZDRAV |
||
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi nekoj pameten koristi IE,no sepak se soglasuvam deka Firefox e najdobar. |
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИЕ Најлош е и вчече вируси ,операта има добар цсс дизај ама Фајрфокс ми е дифолт
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само како информација, може да ја користите и најновата бета верзија -Mozilla Firefox 3 Beta 3 , која ќе ја "свалите" (сименте) од нивниот сајт.
Има интересни новини а (меѓу повеѓето) најдобра е зумирањето кое сега не е само за текстот, туку е комплетно и за текст и за сликите, односно за целата страница. Мислам деека не заслужува да се стави во - Останати!!! Изменето од којсумјас - 26.Февруари.2008 во 14:59 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј немој само ова свалите да стане форумска заебанција ај сега идам да ја видам огнената лисица |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разгледаја ја огнената лисица, ја користам веќе една недела, ОК е, ама има и некои багови - нормално бета верзија. Сепак е подобра од ИЕ. А за "свали го ова " што му фали, симпатично е, не мора да е заебанција повеќе нека биде ИДИВИДИ "форумџиски сленг"!!!! |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
видов ја симнав ама што знам ја си го користам 2 чето и опера како пребарувач со најдобар стил
|
||
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум ги пробал сите(освен нетскејп, зар уште се развива тоа ?!) ама огнената лисица ги запали останативе. Сега само на FireFox сум друго неможам да смислам...
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред некој ден излезе и Бета 4 од Фајрфоксот, а како што глеам Мозила ја развива и 4-тата генерација на Фајрфокс, под името Мајнд...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е, 3-ката има багови, па ќе треба да видам со 4-ката како ќе биде.
Ама и Опера-ва не е лоша! А пробав и со SAFARI, инаку оргинално развиен од APPLE ама за Windows платформа! Интересен browser, доста брзо работи, само мана му е што буквите се малку "чудни", здебелени некако! Бесплатен е е инаку!!!!!!1 Изменето од којсумјас - 23.Март.2008 во 02:53 |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maxthon® Browser
http://www.maxthon.com/ Ареса ми... |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |