![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 717> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Ти во кујна...
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
EEEEEEEEEEE....КОЈ КАКО КЕ СИ ЈА НАРЕДИ БЛАШКА
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
JAS AKO BIRAM DA JADAM ILI DA MUABETAM ... IZBIRAM MUABET !!! AKO COVEK PRAVILNO RAZMISLUVA ... HRANA NE MU TREBA ... A AKO NEPRAVILNO RAZMISLUVA ... TOGAS LAPA LI LAPA ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
|
![]() IMAJTE PRIJATNO POPLADNE !!! ![]() ![]() ![]() Изменето од Hero - 26.Февруари.2008 во 13:50 |
||
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Za jadenje ne se sekiram...jadam se shto ke se servira, "bidejki jas jada...a toa me jade". Na rabota koga nekoj casti "dietalkite" se stavaat pred mene. Tie si imaat maka-ne mozat da jadat oti ke se zdebelat, jas si imam maka- jadam a ne mozam da se zdebelam. marco...dobro e koga covek ima izbor...ama ima denovi koga se e so rok...jas deneska moram vaka:
![]() |
||
![]() |
||
|
Мамамд сите сме со рок ...
![]() и замисли од стрес ми паднаа слушалките
![]() снемавме струја
![]() сега конечно се смируваме...
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
HAHAHAHAAH....DRAGI MOI...KE VE NAUCHAM JAS KAKO SE UZIVA SAKALE VIE TOA ...ILI NE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
PRIJATNO POPLADNE REZONATORI ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
saunaaaaaaaaaaaaa... mmmm... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пријатно попладне
и секое добро...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Blashkeeee gi trgnav slushalkite...Sega si licam samata na sebe...vaka...
![]() |
||
![]() |
||
|
Moram da gi ostavam cigarite....inace otidov jabana....
![]() ...mamma ne sakam da sum zavidliva, ama ti zaviduvam... Ne be ne sum zarazena so rezonancijava....samo mesto da prilegnam i da napravam pauza...me boli kicma...grb...ama moram da zavrsham.... ne be ne sum zarazena...samo malku da ve dzirnam...ne, ne be nesum... |
||
![]() |
||
|
DOBRA VECHER .... REZONANCA II SMENA ... USTE MALKU III SMENA ... GLAVATA MI E PREPOLNA ... PA VLEGOV NA REZONANCA ... DA GI ISTRESAM BROJKITE ... 5 i 3 se 8 - POGODI KOJ SUM ? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |