|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 55> |
Автор | |
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be da prasam nesto skinav edno filmce od internet ama nikako ne mozam da go pustam probav so divx pleear ne odi probav so media pleaer ne odi probav i so drugo programce za dvd ne odi ne znam sto da napravam ako go pustam preku druga programa samo glas ima a slika ne aj molamm za pomosssss
|
|
Beautiful Mind
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj format e? probaj so vlc player, ili moze codeci ti falat....AC3 filtri
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj kazi mi konventor za od Flv vo avi?
|
|
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Total video converter |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
GePaRD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога го отварам фолдерот во кој ми се сместени клипови, ми се појавува оваа порака:
Потоа кога идам на Close Message ми се појавува ова: и после идам на Don't send и ми ги снемува иконите од десктопот на кратко и повторно се појавуваат. Кој знае нека кажува шо е ова нека помогне како да не ми се појавува повеќе. Изменето од GePaRD - 26.Февруари.2008 во 00:35 |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па имаш вируси во тие фајлови
Избриши порките бе или симињај од посигурни сајтови |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или имаш вируси или нешто слично. Скенирај то чудо, зошто брзо ќе си инсталираш ново Windows -че!
Изменето од којсумјас - 26.Февруари.2008 во 00:58 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa pak reinstal da prai?? ne ne samo so avira
|
|
GePaRD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avira AntiVir PersonalEdition Classic ја користам и не ми показува дека имам вирус, а исто користам и Spybot Search & Destroy v1.5.2, и Ad-Aware 2007. Не е проблем ке го избришам тој фолдер само прашав дали некој знае како да го решам тоа и шо е проблемот, а инаку можам да влезам во фолдерот (да правам шо сакам во него) иако тоа ми се појавува. |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај батали Авирата Анти Вир.... Симни го AVG 8.0 beta, ако сакаш јас ќе ти дадам мој јузер, и напрај скен.... Инаку Spybot, и Ad Aware 2007 у комбинација никако.... Тоа е како да користиш Kaspersky паралелно да имаш и Norton или Bit Defender.....Инаку дефинитивно имаш завлечено вирус...... Бриши го folderot.....нема решение за тоа..... Со било кој антивирус ако му правиш heal на фајлот пак ќе го изгубиш......
Друг пат внимателно што симнуваш од нет, зашто не знаеш кај ќе нагазиш..... Инаку најсериозно земи го AVG 8.0 releasse candidate beta 2. малце е потежок за OS, ма едно ме радува.... Ако сурфаш на Google или на било кој друг пребарувач, прикажаните резултати т.е сајтовите ги скенира паралелно и веднаш имаш показател кој сајт содржи а кој не содржи малициозен софтвер..... По се изглеа не си имал мака со тешки вируси, за да знаеш што може да те снајде.... Поз. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
GePaRD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ти е тешко прати ми по П.П
Изменето од GePaRD - 28.Февруари.2008 во 01:05 |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахх секој си е задоволен од она што неслучано и го избрал , не е за батали!
Ок совет и од тебе за Авг ама ако се работи за посериозно да не траб па и формат |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo Nod 32 u uzivaj si zavrsul rabota
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
markoivanov
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako moze nekoj neka mi pomogne na programot"McAfee AntiSpyware"Mi vika bas na kraj error.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |