IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 70>
Автор
Порака
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:29
Originally posted by DenizC DenizC напиша:

швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци

krivo mi e sto ne pobedile....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:48
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

http://www.esnips.com/doc/187aeee8-9ab8-4cb2-b1e3-a9f56563afa2

biserno mome,te ja

тенкс голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:51
...you welcome...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:52
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

...you welcome...

ме вреѓаш..... se vika You ARE welcome ... трепкање помошен глагол и остало..... голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:56
ВИДИ ГО, САМО ШТО СЕ ИСПИЛИЛО,А ВЕЌЕ СЕ НАВРЕДУВА!?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:58
ajde....you ARE welcome...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 22:33

Доколку ја сакате песната Во име на љубовта во мп3 формат притисни ТУКА намигнување

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 23:28
Kako po pravilo na prvo slusanje na pesnite niedna ne mi se dopaga, pa ni taa sto ke pobedi.Posle koga ke pocnat da ja pustaat celo vreme na mediumite duri i pocnuvam da si ja potpevnumam, a koga loso ke projdeme na Evrovizija krivo mi e. E.... STO ZNACI DA SI JA SAKAS DRZAVATAсреќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 10:56
Никој не збори за местенки бидејки се’ уште неможеме да се изназбориме и да се изначудиме за песната што ја одбравме за овогодишен претставник.Читајки ги мислењата на форумџиите,а богами и мислењата на сите со кои сум дискутирала околу темава сите се едногласни-песната ни е крш.И во право се кога велат дека најголем успех ќе доживееме оваа година ако воопшто успееме да се пласираме во финалето.
Не само победничката,сите песни што беа понудени годинава беа катастрофа,како да беа бирани од фиоките-најутка песна што сум ја напишал-на нашите автори.
Гласав и се уште мислам дека Гиш требаше да оди понатаму,од повеќе причини што сега нема да ги елаборирам,а што се однесува до Паркети(фаворитите на повеќемина) и тие беа бледи и не го извадија максимумот од себе.
Другите не ни сакам да ги коментирам.
Го задржувам ексклузивното право вака да размислувам
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 11:05
Ne ja sledev vnimatelno, ama spak mislam deka od najloshoto pobedi verojatno najdobroto!I jas mislam deka Gish otskoknuvashe, ama kako nastapot da beshe vekje videno!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 11:13
Знае некој каде можам да ја најдам песната на Јова Радевска - Јас сум овде?
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 11:21
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Доколку ја сакате песната Во име на љубовта во мп3 формат притисни ТУКА намигнување

Blagodaram za pesnata.
Nejkam da zvucam negativno ama pogolema katastrofa ne sum slusnal ( ako se iskluci Bugarskiot i Srpskiot turbofolk)
Кон врв
cosmopolit Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2008
Локација: Tanzania
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cosmopolit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 12:24
ova poveke licese na parodija na evrovizija, navistina ne mi e jasno kade ucele stajlistite i vizazistite i vo koja godina ziveat.

najjako bese koga izlegoa manekenkite a vo pozadina pesnata " zosto si me majko rodila"
Кон врв
shumar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Февруари.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shumar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 15:38
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.