|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 70> |
Автор | |
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krivo mi e sto ne pobedile.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тенкс |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...you welcome...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме вреѓаш..... se vika You ARE welcome ... помошен глагол и остало..... |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИДИ ГО, САМО ШТО СЕ ИСПИЛИЛО,А ВЕЌЕ СЕ НАВРЕДУВА!?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde....you ARE welcome...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako po pravilo na prvo slusanje na pesnite niedna ne mi se dopaga, pa ni taa sto ke pobedi.Posle koga ke pocnat da ja pustaat celo vreme na mediumite duri i pocnuvam da si ja potpevnumam, a koga loso ke projdeme na Evrovizija krivo mi e. E.... STO ZNACI DA SI JA SAKAS DRZAVATA
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не збори за местенки бидејки се’ уште неможеме да се изназбориме и да се изначудиме за песната што ја одбравме за овогодишен претставник.Читајки ги мислењата на форумџиите,а богами и мислењата на сите со кои сум дискутирала околу темава сите се едногласни-песната ни е крш.И во право се кога велат дека најголем успех ќе доживееме оваа година ако воопшто успееме да се пласираме во финалето.
Не само победничката,сите песни што беа понудени годинава беа катастрофа,како да беа бирани од фиоките-најутка песна што сум ја напишал-на нашите автори. Гласав и се уште мислам дека Гиш требаше да оди понатаму,од повеќе причини што сега нема да ги елаборирам,а што се однесува до Паркети(фаворитите на повеќемина) и тие беа бледи и не го извадија максимумот од себе. Другите не ни сакам да ги коментирам. Го задржувам ексклузивното право вака да размислувам |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja sledev vnimatelno, ama spak mislam deka od najloshoto pobedi verojatno najdobroto!I jas mislam deka Gish otskoknuvashe, ama kako nastapot da beshe vekje videno!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае некој каде можам да ја најдам песната на Јова Радевска - Јас сум овде?
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram za pesnata. Nejkam da zvucam negativno ama pogolema katastrofa ne sum slusnal ( ako se iskluci Bugarskiot i Srpskiot turbofolk) |
|
cosmopolit
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova poveke licese na parodija na evrovizija, navistina ne mi e jasno kade ucele stajlistite i vizazistite i vo koja godina ziveat.
najjako bese koga izlegoa manekenkite a vo pozadina pesnata " zosto si me majko rodila" |
|
shumar
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |