IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 337338339340341 1869>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:28
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

оваа,... пази молим ти се,... како така ми се обраќаш.... трепкањетрепкањетрепкање голема%20насмевка големо%20гушкање

ne se nerviraj biseno, toa taka od milina

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:28
...изненадување...a koja e pametna be tuka...???плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:30
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

паа,... врие од такви,.... трепкање голема%20насмевка само,... кој е паметниот тука голема%20насмевка плазење

ајкју мила,... ако сум ти мила и драга да ме изгушкаш.... избациш,... не ОВАА да ми викаш смеење големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:31

koeficientot
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:31

Originally posted by moira moira напиша:

eve me i mene......
...pojasot za spashavanje staen ti e?плазење

.....zarem trebase da go stavam jas crevoto go cekav....
...bejb...vii sea, koa ke pochne crevoto da prska...se prai poplava neli???...e sea spas od poplava e pojas za spashavanje...ili znaesh da plivash dobro ti na grbno a?...трепкање

....pssssss.....sekako plivam bejb......grbno..... gradno.....delfin....sloboden stil.....maraton....    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:31

паа,... врие од такви,.... трепкање голема%20насмевка само,... кој е паметниот тука голема%20насмевка плазење

ајкју мила,... ако сум ти мила и драга да ме изгушкаш.... избациш,... не ОВАА да ми викаш смеење големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

...sho da praish pusto drushtvo...nema takov...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:32

паа,... врие од такви,.... трепкање голема%20насмевка само,... кој е паметниот тука голема%20насмевка плазењеајкју мила,... ако сум ти мила и драга да ме изгушкаш.... избациш,... не ОВАА да ми викаш смеење големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ami oti te nema se nerviram jas, velam da ne te goltna temninata

eve da vidish kolku te sakam

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:32
...pauza molim...edno 45 min...koa ke zvoni ke dojam pak...izvinjavajte molim vas sharmantni dami...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:32
se nasobravte...a kaj mene pak koci ...kazi well kako da otkocam...ti se znaes
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:33

...pauza molim...edno 45 min...koa ke zvoni ke dojam pak...izvinjavajte molim vas sharmantni dami...трепкањетрепкањетрепкање
"maraton" te uplasi?
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:33
еххх,... не ме голтна темницата,... туку светлината на знаењето ( читај учењето ) смеење големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:34

eve me i mene......
...pojasot za spashavanje staen ti e?плазење

.....zarem trebase da go stavam jas crevoto go cekav....
...bejb...vii sea, koa ke pochne crevoto da prska...se prai poplava neli???...e sea spas od poplava e pojas za spashavanje...ili znaesh da plivash dobro ti na grbno a?...трепкање
taman ke ti recev MARATON ne spomni..ke uplasis lepotani

....pssssss.....sekako plivam bejb......grbno..... gradno.....delfin....sloboden stil.....maraton....    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:36

еххх,... не ме голтна темницата,... туку светлината на знаењето ( читај учењето ) смеење големо%20гушкање

i se prosvetli mila?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:37
Moira...kade plivas?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 337338339340341 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.