|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gledav,iskreno i bas mi e gajle ,vazno vidov koj pobedi.....za nas ovaa godina.nema finale
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Studistak verzija, sekogas dobro zvuci... mozes sto sakas da pravis vo studio a potoa da se "isfilova" ... Fakt e deka katastrofa bese ispeano pesnata!!!!!! Glas li bese toa ili vreskanje? izvinete vaka sto pisuvam... no stvarno, ova ne e za evrovizija!!! Tie vo zivo sto ne znaat da peeat, neka ne peeat... prav peac e samo dobar koga vo zivo poubavo peet nego na CD... kako na primer Dino Merlin, Zdravko Colic, Saban Saulic, Indira Radic, Tose Proeski, Zeljko Joksimovic... da ne gi brojam ponatamu... dosta sum gi slusnala vo zivo... i se znae koj e dobar a koj ne... No toa ti e Sestrickata mila ima vrski, pa ajde da iskoristime za kariera... I pak ce go recam!!!¨OVA NE E ZA NA EVROVIZIJA!!!!! |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sinead O'Horror |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha....toj na tapanot mi e rodnina...hahahah Stefche ne mi se veruva deka bi pobedile...hahaha..Shvedi Изменето од mamma - 25.Февруари.2008 во 16:44 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песната ни е катастрофа...бруки и резили! не гледам оваа година евровизија
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Mamma изгледа дека нема да те потепаат сите. Има и некој што го дели твоето мислење. Ги знам Паркети уште од почетокот на нивната кариера и уште тогаш не ми се свиѓаа! Покушаваа да ги емитираат Psihomodo pop, ама беа неуспешна копија, а гледам и сега, 10-15 год. покасно воопшто не напреднале! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne sum zadovolna znaci sostav : siptar, debela i ligle
sakav konecno nesto asalno i hard core ali toa e ,zal mi e za Parketi |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахаха, овие ко за на свадба штета што не победиле , тууу криво ми е |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ако победеа нашиве Швеѓани ке беше штос
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само се надевам дека во Србија нашиве многу подобро ќе звучат од тоа како звучеа на изборот
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ber OUST normalno deka podobro ke zvucat..pesnata ke se doraboti.podobra post-produkcia...Scenskiot nastap ke bide odlicen,imajki predvid dka Gadza odlicno igra zaedno so drugite tancri...no od losa pesna...ako osnovata na pesnata e za nikade...kolku li moze da ja popravat?....jas sepak stegam palci..no od losa pesna..kolku podobra moze da se napravi....ah nikogas nema da ja zaboravam Evrovu=izijata vi Birrmingem..koga go prativme Vlado Janevsli...so Crno Tikvesko...pesnata e sosema OK...no so SAMOVILSKATA SVADBA na GISH...r`sum ke napravevme...najmalku megu prvit 3 ke bevme...ako ne i pobedevme...POMOKNA PESNA od togas sme nemale...navistina golema steta
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј и баба ми ми ја баеше таа песна некоја си стара на гиш,... кога наместо тој отишол владо,... која е песнава ???
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |