|
Магија за заљубување |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i pozitivni magii, ama tie se primaat samo na banjato
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da mi frli nekoj nekoja magija
sega mnogu mi treba da se zaljubam |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CIRI BU, CIRI BA, i paka ciri bu ciri ba ab ab ab ab ab
mjai mjau drn drn jarinja i op ete go na displej |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina mislam deka se toa cpista CRAP...a najbolnata sto ja imam cueno e na za kapka od zenska mestruacija u kafeto na momakot sto treba da se kari....ako veke ima nesto u "toa"...me zanima bitno li e kakvo kafe..mora li da e tursko...sto ako momakot pie neskafe,makijato,espresso....ili pak ne pie kafe...saka caj?...togas koj e planot "B"
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo Magija Veruvam i navistina pomagaat
Posebno vo Afganistan ima dosta magesnici vracarki eve nekoi interesni magii za zaljubuvanje .Ke izvinite bidejki se na angliski no mislam deka ke razberete this time i wanna get to love spells. this spell im giving to u , is very simple yet powerful. On your altar place one red candle and one white candle. Make sure you have a cauldron, or other fireproof container to which you’ve added some sand. (It helps absorb the heat) On a piece of parchment, or fine writing paper, write down the qualities of the person that you’d like to have come into your life. When you’re finished writing, concentrate on the words and try to envision how this person makes you feel, the things you’d like to do together, and allow yourself to feel happy. You should feel happy, you’re creating something wonderful to look forward to! When you’re ready, light the piece of paper from both candles and say something like: I ask the spirits of venus send to me this person I desire, I may not yet know their face or name, Still I know they’re out there, And they’re looking for me just the same. If you’re like me, and don’t really care whether the spirits send you a male or a female partner, you can feel free to add that into your wording. There is a twin flame out there for all of us, it doesn’t matter which as long as you both burn brightly. Put the paper into the fireproof container, clear up your space, and then just relax. |
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi iskreno za toa sum slusnal i jas , megutoa podelotvotno e ako se namacka cigareto filterot da se premacka tenko ili tutunot od cigarata i pak da se napolni , i se kazuva kako sto gori cigarava taka da gori i negovoto srce po mene , a ako e na filter se kazuva kako sto vlece od ovoj filter taka da vlece vozdiski po mene ili pak moze so krilo od liljak , mu se sece desno krilo na liljak se stava vo kesa i na prvata bracna nok partnerot ili partnerkata go dopira partnerot bez negovo znaenje i veli kako sto ovaa krilo letalo , taka toj da leta po mene cel zivot a vo noknite casovi ko sto ova krilo e vo kesa taka toj ili taa da bide vo mojot krevet
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОРЕ ЧОВЕК, ЧУВАЈ СИ ЈА ЗА ТЕБЕ... ДА НЕ ТИ ЈА НЕКОЈ МАЃЕПСА САКАНАТА ДОДЕКА СИ ВО АВГАНИСТАН.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze nikoj da mi ja magepsa posto sme magepsani i dvajcata eden za drug gorime i letame , posilna magija od obostrana ljubov nema
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ТОА МИ СЕ ДОПАЃА, ТАКА ТРЕБА...ТОГАШ СЛОБОДНО ПРЕПОРАЧУВАЈ ЈА. ЈАС УШТЕ ВРЕЧЕРВА ЌЕ ЈА ИСПРОБАМ. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najakite magii se praat so bela corapa
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve drag Moj Diogene Skopjsi jas kako profesionalen Vester , profesor po Magesnistvo na Univerzitetot po Crna Magija vo Afghanistan da ti odgovoram na toa prasanje.
Ne mora da se sipe vo kafe tursko, kafeto e odbereno samo kako napivka koja e gorcliva i go neutralizira vkusot taka da tesko moze da se pocuvstvuva vkus na nesto .Znaes deka ako ti smrdi ustata napi se kafe mirizbata ke ja snema i posle toa isto imas drug vkus, go mie vkusot toa e poentata.Moze i vo tursko , vo espreso, ako sakas moze i vo caj ,indiski i zelen drug ne no vo kafinja i caevo so laktati ne se stava bidejki sodrzat mleko.Toa ti e planot B. Megutoa ima i plan C Sto ako momokot ne saka ni kafe ni caj ni sok , togas stavi na cigara vo tutun-mora da e prethodno podgotvena znaci pa da go ponudis samo ili na zaebancija frli mu ja cigarata ta za nego i stavi vo usta za tebe zapali mu nemu zapali si sebe i on ke si ispusi a ti baj si .Bajkata ja spomnav podolu koja e ke procitas. |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕНЕ МИ НАПРАВИ ЕДНА СО ТЕГЕТ ЧОРАПА, ПА СЕ РАСПИШУВАВ НЕШТО ПОВЕЌЕ ВО ВАША ПОЕЗИЈА...
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zelen mrsul vo kafeto da i stavis i uste ne prviot srk ona zasekogas ke bide tvoja
Изменето од zbunet - 05.Март.2008 во 16:13 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sobiras so krpa pot pod miska i ja cedis vo kafeto
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |