![]() |
|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 70> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gledav,iskreno i bas mi e gajle ,vazno vidov koj pobedi.....za nas ovaa godina.nema finale
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Studistak verzija, sekogas dobro zvuci... mozes sto sakas da pravis vo studio a potoa da se "isfilova" ... Fakt e deka katastrofa bese ispeano pesnata!!!!!! Glas li bese toa ili vreskanje? izvinete vaka sto pisuvam... no stvarno, ova ne e za evrovizija!!! Tie vo zivo sto ne znaat da peeat, neka ne peeat... prav peac e samo dobar koga vo zivo poubavo peet nego na CD... kako na primer Dino Merlin, Zdravko Colic, Saban Saulic, Indira Radic, Tose Proeski, Zeljko Joksimovic... da ne gi brojam ponatamu... dosta sum gi slusnala vo zivo... i se znae koj e dobar a koj ne... No toa ti e Sestrickata mila ima vrski, pa ajde da iskoristime za kariera... ![]() ![]() I pak ce go recam!!!¨OVA NE E ZA NA EVROVIZIJA!!!!! |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Sinead O'Horror ![]() ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
hahahahaha....toj na tapanot mi e rodnina...hahahah Stefche ![]() ne mi se veruva deka bi pobedile...hahaha..Shvedi Изменето од mamma - 25.Февруари.2008 во 16:44 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
песната ни е катастрофа...бруки и резили! не гледам оваа година евровизија
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па Mamma изгледа дека нема да те потепаат сите. Има и некој што го дели твоето мислење. Ги знам Паркети уште од почетокот на нивната кариера и уште тогаш не ми се свиѓаа! Покушаваа да ги емитираат Psihomodo pop, ама беа неуспешна копија, а гледам и сега, 10-15 год. покасно воопшто не напреднале! ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
voopsto ne sum zadovolna znaci sostav : siptar, debela i ligle
![]() ![]() ![]() ![]() sakav konecno nesto asalno i hard core ali toa e ,zal mi e za Parketi ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
хахахахаха, овие ко за на свадба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() штета што не победиле , тууу криво ми е ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е ако победеа нашиве Швеѓани ке беше штос
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Само се надевам дека во Србија нашиве многу подобро ќе звучат од тоа како звучеа на изборот
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
a ber OUST normalno deka podobro ke zvucat..pesnata ke se doraboti.podobra post-produkcia...Scenskiot nastap ke bide odlicen,imajki predvid dka Gadza odlicno igra zaedno so drugite tancri...no od losa pesna...ako osnovata na pesnata e za nikade...kolku li moze da ja popravat?....jas sepak stegam palci..no od losa pesna..kolku podobra moze da se napravi....ah nikogas nema da ja zaboravam Evrovu=izijata vi Birrmingem..koga go prativme Vlado Janevsli...so Crno Tikvesko...pesnata e sosema OK...no so SAMOVILSKATA SVADBA na GISH...r`sum ke napravevme...najmalku megu prvit 3 ke bevme...ako ne i pobedevme...POMOKNA PESNA od togas sme nemale...navistina golema steta
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еј и баба ми ми ја баеше таа песна некоја си стара на гиш,... кога наместо тој отишол владо,... која е песнава ???
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |