|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика | страница <1 34567 31> |
Автор | |||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од lpartik - 25.Февруари.2008 во 15:41 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,...........shtom ti taka vikash,.....taka neka ,..bide!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СТРУМЧАНИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ЛОКАЛПАТРИОТЕ У СВЕТО, РАЗБИРЕШ...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da,....veruvam deka nema na drugo mesto takvi neplakjachi na komunalii,...kako vo strumica!,.... i toa od "najvisok" rang,....doktori ,advokati ,....sudii,.....
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
патриоти се варпчињата, не ластовичките.
|
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moj drugar se zaljubi vo strumicanka i mi zamina tamu po nea
se postrumicani demek
ako drugar mi ja saka Strumica - i jas ja sakam
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ОВДЕ ЗБОРУВАМЕ ЗА УБАВИНИТЕ НА ГРАДОТ. АКО НЕ СЕ ПЛАЌАА КОМУНАЛИИ ДАЛИ ЌЕ МОЖЕШЕ СТРУМИЦА ДА БИДЕ ТАКА УБАВА? Изменето од lpartik - 25.Февруари.2008 во 18:28 |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lpartik, воопшто не се сложувам со тоа дека штипјани живеат во пустелија.
Колку што сум во тек , Штип е студентски град , така да едвај чекам да видам што се има променето таму , а пота секако и задолжително моите најблиски роднини во Струмица да ги посетам. Лично јас се гордеам што имам штипско-струмичко потекло |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИСЛИШ ДЕКА ИМАШ СУПЕРМЕНСКИ РЕНТГЕНТСКИ ВИД - ВО ОВАА ТЕМА, ОСОБЕНО ВО МОЈОТ КОМЕНТАР ШТИП КАКО ГРАД НИКАДЕ НЕ Е СПОМНАТ. ДА НЕ ЈА ЗБРКА ТЕМАТА. ВО ТЕМАТА ШТИП СТАВИВ НЕКОИ ФОТОГРАФИИ КОИ КОРЕСПОНДИРААТ СО ОВОЈ ГРАД. ИМАМ ВПЕЧАТОК КАКО ШТИП ДА ВИ Е НОЌНА МОРА ИЛИ КОМПЛЕКС, НАЈБЛАГО РЕЧЕНО. |
|||
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prvo prosetaj po svetot pa dojdi da razgovarame , dali Strumica e najgradskiot grad i dali kinata vo svetot se izumreni. P.S.Prosetaj se do Gradskata Avtobuska koga vrne dozd ili koga se topi sneg ili skokni do tamu kas sto se parkirat taksinja a trebase da se izgradi crkva pred 20godini. Eden trgovski ili eden dobar kafic nemoze da go napravat gradot ubav, ubav grad e grad vo koj ima kultura, dobra infrastruktura i cistota a toa za zal seuste go nema vo Strumica. P.S.S. A najubav e vo istocna akedonija zatoa sto site drugi se uste polosi i pozanikade. |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако си културна се разбира
Ova bi go promenil so kulturen. Inace prijatele bidi siguren deka Strumica ja poznavam mnogu dobro ,a teatarot pak epten. Odi prasaj vo toj teatar sto se raspaga iako e dvaesetina godini star kolku predsatvi imat godisno na repertoar.A bidejki vikas deka e prekrasen jasno mi e kolku odis tamu.Eve npr.da si bil na Premierata na Senki jasno ke ti e kakov teatar imame. Potoa ke odis da gi prosetas site kafici i ke mi kazes koja e razlikata megu niv, koga ke ja najdes togas ke zboruvame za poveke kafici i diskoteki. Aj da ne te opteretuvam ,odgovori mi na ovie prasnja pa posle ke diskutirame. P.S. Ako si maloleten istoto vazi i za tebe kako za Girl15. |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |