![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 717> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PRIJATNO JADENJE... JAS SEGA MOMENTALNO DORUCKUVAM ... MMM... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Aide na deserta!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() jas ne pijam mnogu kafe ama gledam ima tuka koj go obozava pa...povelete...i da,malku da se zablazite.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Mamma,mersi za sokolada no za men ako moze cisro kafe!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
овој ден до последната минутка
ќе го потрошам за средување на дворчето ваму боцни темјанушка, таму, каранфилче, онаму, лимониум, по некоја хризантемичка и мини трендафилчче... ај, види убавини, нарцисот почнал да пупи наскоро градината ќе се наполни со малечки сонца ![]() ![]() ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
zdravo sunligh_sa edna prijatelka mi dade edna ubava kniga od Petar D'nov "Zdrave i dlgoletie crez silite na ZIVATA PRIRODA' ' Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjat e maika, Sl'nceto e bashata. sega ponuvam da ja citam...mislam mnogu dobra kniga e.. |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Штотуку ги прочитав правилата за вработените од Херо Морници ме полазија.... Имав чест да паботам во една таква фирма каде паботодавците се стремат да го убијат твоето јас! Собрав сили и ја напуштив фирмата... Денес сум многу поразличен човек од тогаш,и од оваа дистанца гледано се чудам како сум ја издржувала сета таа психичка тортура.По моето вракање од работа,страдаа сите кои ке бидат во моја околина.За жал воглавно тоа се оние кои најмногу ги сакаме.Замислете 24 часа дома да имате темпирана бомба.Ех колку работното место може да ни го упропасти животот.
Не секогаш треба висината на платата да ни биде репер во биранје на работното место,зашто некогаш едноставно не вреди
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
не е паботам туку работам
стално ја промашувам р
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
среќни се тие што
си ја работат работата што ја сакаат, среќни се тие што не им робуваат на парите, среќни се тие што не гледаат во дворот на комшијата, среќни се тие што и во лебот погача гледаат... тие го достигнале рајот во душата... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Zdravo Hero,
eto 4 v 1. Petur Dunov mnogu ubavi raboti zboruva.Zelaja ti prijatno cetene i posle ste razpravjas kakvo nauci. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
POCETOKOV NA REZONANCA ISTO E OD PETAR DUNO ... TOJ BIL MNOGU PRODUHOVEN COVEK ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TREBA SEKOJ DA SI JA KORISTI SVOJATA PREDISPOZICIJA ... I NE E RABOTA ... AKO NOZETE NAUTRO TI SE VRAKAAT NAZAD ... 0 - KRVNA GRUPA ZA RABOTA A - ZA RABOTA VO ADMINISTRACIJA B - ZA RABOTA SO KAPITALI AB - NISTO NE TREBA DA RABOTAAT ... TREBA NIVNATA POJAVA DA RABOTI !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PREMA ISAK ADIZES ... VO KNIGATA ZA OVLADUVANJE SO PROMENITE PISUVA ZA CETIRI TIPA NA LUDJE ... KOI SAMO ZA EDNA RABOTA GI BIVA .... 1. OSAMEN JAVAC ... PRV IDI NA RABOTA ... POSLEDEN SI ODI ... I MISLI DEKA AKO NE E TOJ ... FIRMATA KE PROPADNE !!! 2. BIROKRAT ... IDI TOCNO NA VREME ... SI ODI TOCNO NA VREME ... IZMEDJU ... PRAZEN SENDVICH ... T.E. NEMA REZULTATI POZADI NEGO ... OSVEN VO WC-TO ... 3. PALIKUKA ... NE SE ZNAE KOGA IDI NA RABOTA ... NE SE ZNAE KOGA SI ODI ... NE SE ZNAE KOGA KE SVIKA SOSTANOK .. NE SE ZNAE STO KE VE PRASA ... IMA IDEI ... SAMO IDEI ... EDNA IDEA SEGA ... POSLE DRUGA... I REZULTAT NIKAKOV ... OSVEN WC-TO 4. POLTRON ... ZNAE EDNA RECENICA : DA DIREKTORE !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Kako da gi raberete vasite vnatresni iskustva
Postojat mnogu patista koi vodat do celta. Na edniot pat od dvete strani mozat da bide prekrasno cveke, nekoj drug pat moze da ima samo pupolki, tretiot moze da nema nisto. Ako trojca tragaci sledat tri razlicni patista vo soglasnost so potrebite i sklonostite na sopstvenata dusa, sekoj od niv na krajot ke stigne do celta, bidejki imal sosema razlicni iskustva na soeto patuvanje. Sekoe iskustvo e cekor kon ostvaruvanjeto. Sekoe iskustvo ni dava dopolnitelna doverba vo sebe. Sekoe iskustvo ne ohrabruva i zakrepnuva da cekorite ponatamu i vi dava ogromna vozvisenost. Dodeka go dozivuvate iskustvoto, moze da se sluci da cuvstvuvate prisustvo na nevidliv vodac vo vas koj ve tera kon CELTA. Изменето од Hero - 25.Февруари.2008 во 14:20 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |