![]() |
|
Својот или туѓиот двор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Поентата беше, ај да пробаме да бидеме луѓе со добра душа, инаку сега скоро на порта на куќа во близина на МВР, забележав колку луѓето се “добродушни“, па напишале: ПАЗИ КУЧЕ - НЕ ВИКАМ БРЗА ПОМОШ |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
si go gledam samo mojot dvor ,vo tugiot se mesam samo ako pobaraat od mene
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
DA GLEDAS VO TVOJOT DVOR SIGURNO BI TI BIL POUBAV I PODOBAR OD SEGA......
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Што е почист твојот двор од комшискиот?????
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
ZAKLUCOK:ZATOA SVOJOT..............
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...АБЕ ПОИНТЕРЕСЕН Е.....БАЗЕН,ЛЕЖАЛКИ.....УБАВИНА!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Во туѓи не загледувам многу...
![]() а мојот двор е секогаш среден и чист....
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
TUGIOT DVOR NE ME INTERESIRA, A NE DAVAM BOGAMI NA DRUGI DA MI ZAVIRUVAAT VO MOJOT.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ТУЃИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ,АМА ГЛЕДАМ ПОСТОИ ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА МОЈОТ..!!!..ДАЛИ ДЕКА НЕМА КАПИЈА, ПА СИ ВЛЕГУВААТ И ИЗЛЕГУВААТ КОГА И КАКО САКААТ....!!!...АМА, ЌЕ СТАВАМ КАПИЈА..И ЅИД ОД КАМЕН АКО ТРЕБА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А бе на комшијата и петелот му носел јајца ... ![]() Мене воопшто, ама баш воопшто не ме интересира што има во туѓиот двор.... си го гледам јас само мојот.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...kaj komshijata u dvor sekogash e pozelena travata, ama dodeka si otishol da zirnesh, nekoj veke tvojata ja iskosil...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zemav da cuvam zirafa koja u dvor mi sedi, a kaj komsijata jade
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не сакам туго
свое - не давам |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ubavo bi bilo ponekogash da poglednuvame vo svojot dvor...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |