![]() |
|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 70> |
Автор | ||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па Mamma изгледа дека нема да те потепаат сите. Има и некој што го дели твоето мислење. Ги знам Паркети уште од почетокот на нивната кариера и уште тогаш не ми се свиѓаа! Покушаваа да ги емитираат Psihomodo pop, ама беа неуспешна копија, а гледам и сега, 10-15 год. покасно воопшто не напреднале! ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
песната ни е катастрофа...бруки и резили! не гледам оваа година евровизија
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
hahahahaha....toj na tapanot mi e rodnina...hahahah Stefche ![]() ne mi se veruva deka bi pobedile...hahaha..Shvedi Изменето од mamma - 25.Февруари.2008 во 16:44 |
||
![]() |
||
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Sinead O'Horror ![]() ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Studistak verzija, sekogas dobro zvuci... mozes sto sakas da pravis vo studio a potoa da se "isfilova" ... Fakt e deka katastrofa bese ispeano pesnata!!!!!! Glas li bese toa ili vreskanje? izvinete vaka sto pisuvam... no stvarno, ova ne e za evrovizija!!! Tie vo zivo sto ne znaat da peeat, neka ne peeat... prav peac e samo dobar koga vo zivo poubavo peet nego na CD... kako na primer Dino Merlin, Zdravko Colic, Saban Saulic, Indira Radic, Tose Proeski, Zeljko Joksimovic... da ne gi brojam ponatamu... dosta sum gi slusnala vo zivo... i se znae koj e dobar a koj ne... No toa ti e Sestrickata mila ima vrski, pa ajde da iskoristime za kariera... ![]() ![]() I pak ce go recam!!!¨OVA NE E ZA NA EVROVIZIJA!!!!! |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
ne gledav,iskreno i bas mi e gajle ,vazno vidov koj pobedi.....za nas ovaa godina.nema finale
|
||
![]() |
||
chris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Najdena studiska verzija od pobednickata pesna na makedonija :)))) Luge eve ja studiskata verzija kolku podobro zvuci :)))))
http://www.sendspace.com/file/hteq5j Kazete sto si mislite... |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
jas moram da ti odgovoram na ova ![]() Parketi se originalni i otkacheni i ne se kako nitu eden drug bend vo mk, pravat dosta zabavni tekstovi i se iskreni do koska ![]() ![]() i mamma podobro da slusame pank otkolku nekoja zabegana budala kako vrchak, elvir ili adrijan gazda, mislam nesporedlivo odvratni se vo sporedba so Parketi ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Јас почнав да ја учам песната денеска
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
EVROVIZIJA E I ONAKA ZIVA BRUKA
PA ZA TOA I IZMISLENA, NELI???
![]() HM...ILI JAS NESTO KRIVO IMAM RAZBRANO?
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....*62!!...ОД ВРЕМЕТО НА MAJSTORCE 62!!!КОГА ЛИ БЕШЕ ТОА.... ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |