|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 70> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A NE SE POBUNI LI DENES TAMARA NESO ZA OZVUCUVANJETO,ZA KOE BTW SPOMNA SAMO STO IZLEZE OD SCENA?A TATO MU NA ADRIJAN?......NI TOJ?
VCERA TOA IZGLEDA BESE-VO SLUCAJ DA IZGUBAT.....
A LAMBE....EJ....LAMBE...DUSICHKA....KOJ GO UNAKAZI ONAKA SO PESNANA NE RAZBRAV.....
NONE....COVECE...STRAHOTA-I GLAS I STAS BOGA MI
GISH SAKASE NA ISTA FINTA OD PRED NEKOLKU GODINI...KOZUVOT NA RAMO..SEGA BE SE MALKU POSOFISTICIRANO,SVILA NELI...
A I KELAVANA DEVOJKA AUUUUUUUUU
PARKETI I NEKOE DEVOJCE KOE PRV PAT GO VIDOV,A IMASE PREUBAV GLAS BEA EDINSTVENO NESTO STO MOZEBI MOZESE DA POMINE
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNACI ANDZELINCE, JAS MISLAM NAS DVETE TREBASE DA NE' STAVAT VO ZIRI
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нај убедлив фаворит е Јове Радевска. Така јас си сакам. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANDZELINA KOMENTAROT TI E NA MESTO OK
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Parketi bea kako od '62, ili mozebi od uste porano, so traperki i neceslani.A Gish osven "izgrej,izgrej jasno sonce" nema ni edna pesnicka izvadeno, ili mozi ima ama nikoj ne ja slusnas
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ke kazam neshto i znam deka ke me potepate site
Shto bre vidovte kaj tie Parketi???? Furaat punck fazon zaboraven od svetov...nikoj od niv a najmalku toj kjoraviot nema glas,a poim za peenje ushte pomalku. Dobri se mozebi za nekoja privatna zabava Zoshto ,ne mi e jasno site se palime na se neshto novo i nevoobichaeno shto ke izleze kaj nas na estrada ne razmisluvajki pri toa kolku i dali e voopshto kvalitetno??? |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....*62!!...ОД ВРЕМЕТО НА MAJSTORCE 62!!!КОГА ЛИ БЕШЕ ТОА.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVROVIZIJA E I ONAKA ZIVA BRUKA
PA ZA TOA I IZMISLENA, NELI???
HM...ILI JAS NESTO KRIVO IMAM RAZBRANO?
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас почнав да ја учам песната денеска
|
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas moram da ti odgovoram na ova Parketi se originalni i otkacheni i ne se kako nitu eden drug bend vo mk, pravat dosta zabavni tekstovi i se iskreni do koska jas zatoa gi obozavam i mamma podobro da slusame pank otkolku nekoja zabegana budala kako vrchak, elvir ili adrijan gazda, mislam nesporedlivo odvratni se vo sporedba so Parketi |
||
chris
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdena studiska verzija od pobednickata pesna na makedonija :)))) Luge eve ja studiskata verzija kolku podobro zvuci :)))))
http://www.sendspace.com/file/hteq5j Kazete sto si mislite... |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |