![]() |
|
До кога мување? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najverojatno dodeka da zavrsam fax zatoa sto ne sum spremna za ljubov na dolgi stazi
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Od muvanjet se stanuva zavisen - barem jas stanav..... ako ti se pogodi "muvacot" baras uste i uste......... ako ne ti se pogodi togas baras drug
![]() |
|
![]() |
|
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
dodeka ne ti se smaci tebe.....a ne nemu/nea
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Не, не и не! Апсолутно против мување! Воопшто не ми се допаѓа тоа. Можда звучам заостанато, али според мои принципи, мување никако. Па од тоа поголемо понижење здравје.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
За мене тоа е глупаво , неморално и сум против тоа
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Сега, зависи што се подразбира под мување
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Мување
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ЕЕЕЕЕЕ,ЈАС СУМ ТАКОВ..АМА ИСТ ВЕРУВАЈ !!!..НА КРАЈ КРАЕВА ПРОБАЈ ,ПА АКО НЕ Е ТОА ШТО МИСЛИШ ДЕКА ТРЕБА ДА Е..ЗДРАВЈЕ,ЛУЃЕ СМЕ ЌЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ ,МАЈКУ МУ..ТАКА,А?
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Не оправдувам мување, едноставно не ми се вклопува во психата... Некои немаат ништо против тоа, ама јас се немам мувано и немам намера. Сепак тоа е индивидуална одлука и најмногу зависи од карактерот на личноста, колку се врзува и слично.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
лично од мој аспект , овај феномен се дешава , затоа што девојките не сакаат да му се бројат е*ачи , а машките етикета дека оди со к*рва . жалосно е кога љубовта не е призната јавно
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
поглупа работа од мување,... немало и ќе нема,...
![]() али јбг секој од нас се има измувано онака без обврски,... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E da be, na sekoja kefot ke i go praam
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
До кога?
И јас се прашувам... Вчера требаше да се упознаам со еден тип, а се знаевме само по мсн. Типот планирал да му мува ( ![]() До кога, до кога луѓето ќе гледаат само корист и ќе бидат несериозни?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од doriangray - 24.Февруари.2008 во 10:58 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Нема потреба од мување.
По фер е: иди, види, земи и замини. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |