|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 70> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво беше глупаво што во ниту еден кафиќ не даваа Евровизија, па имаше многумина што воопшто не гласаа. Инаку имаше песни што мене ми се допаднаа, барем од рефрените колку што можев да пресудам, најверојатно затоа што не очекував подобро. Сепак јас сум многу радосна што ако не друго нема да оди Гиш, зошто воопшто не ми се допадна неговата песна. Јове Радевска ми се допадна, Нокаут и Паркети (ако не друго интересни ќе беа). И песната од Тамара е во ред, се надевам само дека ќе ја средат.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sho ti se vika obedineti albanci!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jove Radevska edinstveno imase pesna i nastap sto vredese.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja slusnav pesnata sto ke ja prestavuva na eurovizijata mkd
mislam pesnata vo red no peacite se za nikade tamara treba malce posilno da se razdere |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЌЕ И ИСПОПУКААТ КОПЧИЊАТА НА КОШУЛАТА АКО ЗЕМЕ ПОВЕЌЕ ВОЗДУХ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЧЕ ДА И ПУКНЕ..БЛУЗИЧЕЕЕЕ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен тоа не ми е јасно, па ова Евровизијава траеше подолго и од Бубамара! А Хари кога запеа така убав сон ме фати, едвај се разбудив да видам кој победил. И не ми е јасно што мајка бараа манекенките таму? Мислам еј, од 8,30 до 00,00, до кога ќе трчаат маратони??? Инаку според мене најубава песна беше дефинитивно онаа на Лондончанката.
BTW Хрватите одбраа очајна песна, а нашата искрен да бидам ми се свиѓа. Изменето од tofu - 25.Февруари.2008 во 16:48 |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova godina samo 7 pesna bese malce vo red drugite ne mi se dopadna...
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која беше седма? Не помнам...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
shumar
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVROVIZIJA 2008=PRIVATNA ZABAVA NA MAMINI I TATINI GALENICINJA SO PRODOLZENIE VO HARD ROOK
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕПТЕН СЕ СОГЛАСУВАМ СО ОВА МИСЛЕЊЕ. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahhaah |
|
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |