![]() |
|
Избор за песна на Евровизија на 23.02.’08 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BABE....ti tuka si bila be...????
![]() Tebe koja ti se dopagjashe najveke, Gish???
![]() Изменето од borec - 24.Февруари.2008 во 00:15 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Гиш
![]() ![]() ![]() Тамара беше одлична...ама оние со неа...како појава не можам да ги поднесам...Врчак и оној СЕ ГАЏА...
![]() ![]() а за тебе...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nancy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
|
vrska nema pesnawa...turac-k*rac rabotawa...pa sledna godina ke ide verica pandilowska, pa lila filipovska so dragan vucic...i taka gi imame eden ton greotichki,,
eh zlatni parketi cim gi ispustiwme owaa godina od ruka, nisho, sleden put wakwa sansa ke nemame... osim shoznam k-15 da konk*riraat :))))) |
||
![]() |
||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|
![]() ![]() DA! Zatoa i mene koga gi slushav SAMO refrenite...neli TIE ne bea i ONA TAKA SAMA mnogu poubavo zvucheshe. Megutoa se nadevam deka ke ja uskladat barem malce raborava. Tamara dodusha NE treba mnogu popravki da pravi....SAMO TREBA TAKA DA SI OSTANE - SHIZIK!!!
![]() Pozdravche i
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne be, zoshto taka ODMA razocharuvachki tonovi. I tie bea shtosno-dobri.
![]() Aj neka si teraat taka....bez oko da im trepne, NEKA SE ISCHELICHAT MALCE I OD PORAZI!!!!
![]() DOBRI SE!
![]() |
||
![]() |
||
marjan_uk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Lele ja sakam pesnava ! Nie sme strasno nepismena nacija . Ne mozam da veruvam . nemozam ! Zirito treba da se strela ! Devojkava ja vidov prvpat a "zvucam" koo da mi e familija . Definitivno najubava pesna na Skopskiov festival . Nie ne treba da ucestvuvame na EUROSONG oti prakjame pesni na retardirani kompozitori .Sekoja cest za izvedbata na Tamara ama pesnava e "tapa" . Cekaj be Vrcak abe za sramovi . Treba da se sramime ako vlezeme vo finale . Slucajno ako dozivee mal uspeh taa pesna 100 % ke bide rezultat na politika so sosednite drzavi no , ne veruvam . Po mene pesnava ne e ni stosna ni pak vo uvo vleva . Veke ako morase da odi nekoj od predhodno favoriziranite barem Lambe da go pratea . Te podrzuvam 100 % za Jova . Изменето од marjan_uk - 24.Февруари.2008 во 03:41 |
||
![]() |
||
|
Ni mene ne mi se veruva kako mozeshe bash ZHIRITO da ne ja oceni kako kvalitetna - tuka narodot se pokaza kako pogolem EXPERT izgleda...sepak nivnata poddrshka beshe pogolema.
Sto se odnesuva do pesnata na Lambe, mene lichno voopshto NE MI SE DOPADNA!!!!! Pa sto e ova???? Jas neznam kako lugjevo razmisluvaat?? Ako nekoja pesna e so patriotski text, NEMORA da zbachi i deka MORA da mi se dopadne....bez da me proglasat za NEPRIJATEL na drzavata!
![]() ![]() A za Tamara jas barem VOOPSHTO nema da se sramam ako vlezat vo finale..... (TAA beshe mojata VTORA opredelba) zatoa sto osven toa sto E IZVONREDNA pop-funk interpretatorka i shizichki izgleda, ni pesnata NE E TOLKU LOSHA. Ni mene NE mi se dopaga nejzinata pridruzba. Voopshto ne im se uskladeni glasovite pa i ritmichki so Tamara.....megutoa TOA E....a znam deka ke napravat SE za toa posoglasno da zvuchi. Vprochem kako shto i obeti Vrchak (eden od dechkite) - znachi i samiot bil svesen za toa!
![]() Pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Апсолутно се согласувам со тебе. Јова беше најдобра, прееееееееекрасна песна, едвај чекам да најдам мп3 и да уживам, а се надевам дека ќе го најдам и албумот што го има издадено на англиски. Девојката дефинитивно си доби доста фанови со настапов. ![]() |
||
![]() |
||
|
I tebe ti se "zalepi" prosto za dushicheto???
![]() A da ne zboruvame za toa AKO pobedeshe ona, kako ubavo ke zvucheshe koga ke ja ispeeshe i na Angliski, mislam na akcentot....ke beshe isto taka originalna kako i na Makedonski.
Pesnata ednostavo e raj za slushanje.....
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Iskreno,kazav veke mozebi ama niedna pesna ne mi se dpadna ovaa godina,mislam deka izborot bese najslab do sea..za pobednicite ne znam so da kazam,zaso skoro i ne se slusase muzikata,samo peenjeto na Tamara,iako sum iznenadena kako loso ja ispea pesnata..ona moze mnogu bolje..valjda do togas ke se popravi..
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
mene ami komu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
voopsto ne sum zadovolna znaci sostav : siptar, debela i ligle
![]() ![]() ![]() ![]() sakav konecno nesto asalno i hard core ali toa e ,zal mi e za Parketi ![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
сакав другарчињава малце да се смени бе што е више со овие местенки
![]() ![]() не ми е јасно стварно зашто мора се да е однапред одредено.... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |