IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 70>
Автор
Порака
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 11:25
Nemav sansi da go vidam cel contes... no toa sto vidov na internet: KATASTROFA... vaka li ke ja predstavuvame Makedonija niz evropa? Pa ova e stramota... nekoj rece deka 4 mesto vredi... ako ova vredi cetrvro togas ne ne sakam ni da pomislam kako ke zvuci pobednikot... a ako e 4 mesto od pozadi... hmmm togas se e drugo ... no sala nastrana...istro taka nekoj rece po izgled se katastrofa... ne e samo izgledot... eve primer Finska koga pobedi... sto bea toa cudovista... ili Srbija... i toa ne e lepotica... no glas ima!!!!!

No toa ti e... neznam glasanjeto tako se vodese ovaa godina... Ako e so zirii... togas se znae... tato i mama platija... a ako se gradzanite tie koja e proglasija za najdobra pesna... togas neznam, stvarno nemam zborovi... dali do tolku los vkus imam jas ili se plas samo za da e glasnao....

patem... sepak na Makedonija i posakuvam mnogu sreka za na Evrovizijata!!!
Кон врв
macenceto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macenceto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 11:29
pa neznam so da iskomentiram posebno ....
Neka im e so sreka inache izborot beshe katastrofa iskreno jas li4no nemav favorit .

pozz do site
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 11:53
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Искрено циркузот, наречен Македонска Евровизија, кој што се одржува во нашава мала и напатена земја, веќе не ми е интересен. Не го следам, затоа што сценариото ми е добро познато, песните ми се deja heard, мештаљките deja seen... Не се нуди ништо ново. Не го гледав изборот и не ми криво. Знам дека победиле Тамара & Co.,ја слушнав сеа песната на нет и еден обичен просек, ништо посебно.

На еден Макфест кога пееја со Врчко, имаа боља песна.

Другарче, еве ти мала помош со француски...наместо deja heard - deja entendu и наместо deja seen - deja vu
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:13
Не е страшно, било и полошо
А најОДВРАТНИ песни ми беа оние на Ноне и Ламбе!

Изменето од tofu - 24.Февруари.2008 во 12:31
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:42
Mislam deka pobednikot mozese da se predvidi lesno uste na pocetokot,a so ogled na konk*rencijata,pesnata e OK Bidejki bev tamu,mozam da kazam deka ozvucuvanjeto bese super,i sekako dozivuvanjeto e mnogu poubavo otkolku na TV,a MRT kako i sekogas imaat losh prenos.Samo zgresiv sto ne dojdov malce pokasno,za da ja preskoknam pesnata na Gish,zasto mislam deka seto toa urlanje,mozese da mi ostavi stetni posledici za sluhot.
Mene licno mnogu mi se dopadna pesnata na Vlatko od Moral (iako povekjeto ne go delat moeto mislenje )
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Trine Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јануари.2008
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trine Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 13:11
Izbor na pesna za Evrovizija e nasekade cirkus,ne samo vo Makedonija,a samata Evrovizija e MEGACIRKUS.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 13:56
АБЕ, КАКОВ ЦИРКУС. ПУБЛИКАТА ЗАДОВОЛНА ИЗЛЕГУВА ОД ШАТОРИТЕ ПОСЛЕ ЦИРКУСКАТА ПРЕТСТАВА.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:01
Na Evrovizija ne se bira kvalitetna i ubava pesna,tuku postojat sosema drugi kriteriumi(politicki)spored koi nie kako zemja nemame nikakvi sansi,taka sto jas ne znam zasto uste se zamarame so tie gluposti
Кон врв
Trine Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јануари.2008
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trine Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:24
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

АБЕ, КАКОВ ЦИРКУС. ПУБЛИКАТА ЗАДОВОЛНА ИЗЛЕГУВА ОД ШАТОРИТЕ ПОСЛЕ ЦИРКУСКАТА ПРЕТСТАВА.

E ova ti e dobra!
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:24
Originally posted by fragola fragola напиша:

Na Evrovizija ne se bira kvalitetna i ubava pesna,tuku postojat sosema drugi kriteriumi(politicki)spored koi nie kako zemja nemame nikakvi sansi,taka sto jas ne znam zasto uste se zamarame so tie gluposti

ГЛЕДАШ ДЕКА НИ НУДАТ БРДА И ДОЛИНИ САМО АКО ГО СМЕНИМЕ ИМЕТО. ВЕРУВАМ ДЕКА И ПОБЕДА НА ЕВРОСОНГОТ ЌЕ НИ ПОНУДАТ ЗА ТАА ЦЕНА.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:29

ГЛЕДАШ ДЕКА НИ НУДАТ БРДА И ДОЛИНИ САМО АКО ГО СМЕНИМЕ ИМЕТО. ВЕРУВАМ ДЕКА И ПОБЕДА НА ЕВРОСОНГОТ ЌЕ НИ ПОНУДАТ ЗА ТАА ЦЕНА.

Lele izglea uste ne im padanala na pamet taa idea
A kolku sme zagreani za pobeda moze i imeto ke go dademe
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 15:08
Ne znam zasto,ama ovaa godina niedna pesna ne mi dopadna..Se trudele da napraaat neso porazlicno ama pak si ostanaa na isto..koreografii od baletski grupi,modna revija na sred fesival(bez komentar)!! i kao gostin Hari Mata Hari,podosaden ne mozea da donesat,site edvaj cekaa da zavrsi..A peacite tolku si go sfakaat serozno toa deka treba da bidat razlicni,pa namesto toa se praat cirkuzanti..so kic obleki,sminki i frizuri..sekad gresime se prasuvam do koga vaka??Bar eden nema li pameten da se najde u Makedonijava nasa..za pobednicite ne mi se sfigja bas pesnata,ama toa e..
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 15:25

Lele izglea uste ne im padanala na pamet taa idea
A kolku sme zagreani za pobeda moze i imeto ke go dademe

.....ИМЕТО ,ТАКА И ТАКА ЌЕ ГО СМЕНИМЕ...А ПОБЕДА НА ЕВРОВИЗИЈА... НЕМА ДА ИМАМЕ.!!!КОГА ЌЕ ВОДИШ....КАКВИ СМЕ,ЗА НИКАДЕ СМЕ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 15:37
Ovdeka kaj sto sum  (España) za izborot na Evrovizija se prijavuvaat PROSTITUTKI izlezeni od ludnica, pa ne e nisto cudno sto evrovizija e takva kakva sto e - ima sé samo pesna asolna NE!!!

Jas nasata od Mk ne ja slusnam a i ne moram, pa da si go ostetam usnoto tapanche.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.