|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 70> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja slusnav pesnata
Ubava e, samo prenesite i na Tamara da ne se dere mnogu glasno, bidejki poveke se slusa nejziniot glas odkolku muzikata vo pozadina Ostanatoto e dobro , ke gi bide za 4 mesto |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ma pa ti ne se ligavi, ne cini i tocka |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega gi slusnav i ostanatite pesni i moj vpecatok gledano od daleko :
Gish ko nekoja maskota izgleda Lambe ko urocen, deteto uplaseno nesto Parketi ko da peat za 1 maj Risto, dobra selska pesna ima, bas u stilot koga dedo mi gi pase kravite Noneto, dobra muzika samo ona nekako mnogu trema, sirata , dusicka Onaa pesnata pod broj 12, zenskata pee isto ko jas koga peam u nuznikot Znaci ostanuva pesnata na Tamara , ma arna si, samo da ne rikne ona ko kravetina , za da ne se azbega publikata u Beograd |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТАМАРА КАКО ЛИГАВА МАГАРИЦА ШТО НЕ ВИДЕЛА СЕНО...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile ednas vo edna dalecna zemja na recena OZ(pardon Makedonija) eden Sipac,Gica Prasica, i Kvazimodo.Deckite resile po sekoja cena da se prosetaat do Belgrad, pa se prijavile na izbor za Evrovizija.
Tatkoto na sipacot, po tolku plukanje na Biseri, izgleda si ja naucil "skolata na Darko Dimitrov" sto eve veke mu stanal idol, i pocna da go kopira, i na isti nacin da go obezbeduva sinceto,dodeka Mister DR. Vrcakovski cela Rumunska bolnica, i polovina Gradska Klinika ja nagradi so vauceri od po 300 denari, za negoviot "pluknat na tato" da se proseta do Belgrad. A za Tamara, pa barem ke si ja vidi CECE, a moze i taa ke napravi nesto nalik na "miracle" da se sluci(osven nekoe dlaboko dekolte koe mozebi ke ja spasi pesnata), pa pesnata da se protne niz gluvceska dupka vo Finale. Samo pazete, ovaa godina nema komsisko glasanje, a i Srbite ne sakaat sipac da im pee nasred Belgrad, da ne ostanat DUO, ili Tamara vo solo verzija Neka im e so srekja, iako pesnata ne zasluzuva duri ni eden pogrden zbor,so koj bi mozel da ja opisam od toa STO E TOLKU LOSAAAAAAA!!! Nema Melodija,Aranzman, Tamara vristi, ovie dvajca "Koboldi" ne se ni slusaat, a i da se cujat ne ZNAAT da peat... ...i vo taa zemja "OZ", se sluci cudo, pa neli Makedonija e zemja na cudata?!? Do slednata Evrovizija.... |
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од целиот циркус Хари и гостинот од Белорусија беа најдобри
|
|
zajasna
Група Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми е битно кој ќе не преставува на Евровизија. Ако пејачите испеат лошо нема да ја избламираат земјава туку самите себе. Ја слушнав сега песната на интернет но бидејќи снимката не е квалитетна немам никакво мислење , ќе почекам да ја слушнам на радио.
|
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Организационо манифестацијата беше на најниско можно ниво, но тоа не ме зачудува кога е МТВ во прашање.
Апсолутен фаворит ми беше - ЈОВА РАДЕВСКА девојката која покажа како се пее и како се однесува на сцена. Прекрасна мелодија, а таа со нејзиниот милозвучен глас ми ја разнежни душата. Останатите беа катастрофални комерцијални рефренчиња. Како по обичај, не победува најдобрата песна, а во случајов таа остана на последното место. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno e deka pobednickata pesna e kombinacija od politika i dupeuvlekuvanje i za da odgovara na okolnostite isfrlen e kvalitetot...segde oligarsi mamu im ...mnogu e tesko koga tie oligarsi sto mestat koj ke pobedi se neiziveani seljaci...mislam deka e vreme narodot da ja prevzeme pravdata vo svoi race...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА НАРОДОТ ЈА ПРЕЗЕДЕ
И СИ ГЛАСАШЕ ПО СВОЕМУ... |
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАРЕМ ТАКА НИ РЕКОА, ДЕКА ТОА СЕ ГЛАСОВИТЕ НА НАРОДОТ |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ова чудо не вреди да се троши енергија. Сите песни беа тешка мизерија, а за натпреварувачите (со чесни исклучоци) немам збор. Единствено нешто што ми изгледаше нормално беше дечкото што го "зема" последното место, па тоа најмногу ми кажува се. Инаку, мора да ја искористам приликава да дадам посебен коментар за Гиш, за кого инаку имам отворено посебна тема на овој наш форум! Значи покрај тоа што изгледа како плашило, замрзнато во времето, без грам оригиналност (нешто најмалку што ценам е да си нечија копија), неговите "гласовни можности" се у ствари завијање и издеравање како на поле или планина. А моето мислење за победниците во целост го делам со мислењето на почитуваниот колега Neonic од погоре! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено циркузот, наречен Македонска Евровизија, кој што се одржува во нашава мала и напатена земја, веќе не ми е интересен. Не го следам, затоа што сценариото ми е добро познато, песните ми се deja heard, мештаљките deja seen... Не се нуди ништо ново. Не го гледав изборот и не ми криво. Знам дека победиле Тамара & Co.,ја слушнав сеа песната на нет и еден обичен просек, ништо посебно.
На еден Макфест кога пееја со Врчко, имаа боља песна. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |