IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 70>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 00:39
Ja slusnav pesnata среќа

Ubava e, samo  prenesite i na Tamara da ne se dere mnogu glasno,  bidejki  poveke se slusa nejziniot glas odkolku muzikata vo pozadina

Ostanatoto e  dobro ,  ke gi  bide za  4 mesto намигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 00:44
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Ja slusnav pesnata среќа

Ubava e, samo  prenesite i na Tamara da ne se dere mnogu glasno,  bidejki  poveke se slusa nejziniot glas odkolku muzikata vo pozadina

Ostanatoto e  dobro ,  ke gi  bide za  4 mesto намигнување

Aj ma pa ti ne se ligavi, ne cini i tocka
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 00:55
Sega gi slusnav i ostanatite pesni i moj vpecatok gledano od daleko :

Gish ko nekoja maskota  izgleda

Lambe ko urocen, deteto uplaseno nesto

Parketi ko da peat za  1 maj

Risto,  dobra selska pesna ima, bas u stilot koga dedo mi gi  pase kravite

Noneto, dobra muzika samo ona nekako mnogu trema, sirata , dusicka

Onaa pesnata pod broj 12, zenskata pee  isto ko jas koga peam u nuznikot

Znaci ostanuva pesnata na Tamara , ma  arna si, samo da ne rikne ona ko kravetina , za da ne se azbega  publikata u Beogradголема%20насмевка
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 01:02
ТАМАРА КАКО ЛИГАВА МАГАРИЦА ШТО НЕ ВИДЕЛА СЕНО...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 01:37
Si bile ednas vo edna dalecna zemja na recena OZ(pardon Makedonija)  eden Sipac,Gica Prasica, i Kvazimodo.Deckite resile po sekoja cena da se prosetaat do Belgrad, pa se prijavile na izbor za Evrovizija.
   Tatkoto na sipacot, po tolku plukanje na Biseri, izgleda si ja naucil "skolata na Darko Dimitrov" sto eve veke mu stanal idol, i pocna da go kopira, i na isti nacin da go obezbeduva sinceto,dodeka Mister DR. Vrcakovski cela Rumunska bolnica, i polovina Gradska Klinika ja nagradi so vauceri od po 300 denari, za negoviot "pluknat na tato" da se proseta do Belgrad.
 A za Tamara, pa barem ke si ja vidi CECE, a moze i taa ke napravi nesto nalik na "miracle" da se sluci(osven nekoe dlaboko dekolte koe mozebi ke ja spasi pesnata), pa pesnata da se protne niz gluvceska dupka vo Finale.
   Samo pazete, ovaa godina nema komsisko glasanje, a i Srbite ne sakaat sipac da im pee nasred Belgrad, da ne ostanat DUO, ili Tamara vo solo verzija газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
 Neka im e so srekja, iako pesnata ne zasluzuva duri ni eden pogrden zbor,so koj bi mozel da ja opisam od toa STO E TOLKU LOSAAAAAAA!!!боленболен
 Nema Melodija,Aranzman, Tamara vristi, ovie dvajca "Koboldi" ne se ni slusaat, a i da se cujat ne ZNAAT da peat...

...i vo taa zemja "OZ", se sluci cudo, pa neli Makedonija e zemja na cudata?!?
 Do slednata Evrovizija....големо%20гушкање
Кон врв
Nin4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nin4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 01:41
Од целиот циркус Хари и гостинот од Белорусија беа најдобри
Кон врв
zajasna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2007
Локација: Canada
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajasna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 04:07
Воопшто не ми е битно кој ќе не преставува на Евровизија. Ако пејачите испеат лошо нема да ја избламираат земјава туку самите себе. Ја слушнав сега песната на интернет но бидејќи снимката не е квалитетна немам никакво мислење , ќе почекам да ја слушнам на радио.
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 08:05
Организационо манифестацијата беше на најниско можно ниво, но тоа не ме зачудува кога е МТВ во прашање.
Апсолутен фаворит ми беше - ЈОВА РАДЕВСКА девојката која покажа како се пее и како се однесува на сцена. Прекрасна мелодија, а таа со нејзиниот милозвучен глас ми ја разнежни душата. Останатите беа катастрофални комерцијални рефренчиња.

Како по обичај, не победува најдобрата песна, а во случајов таа остана на последното место.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 10:17
Ocigledno e deka pobednickata pesna e kombinacija od politika i dupeuvlekuvanje i za da odgovara na okolnostite isfrlen e kvalitetot...segde oligarsi mamu im ...mnogu e tesko koga tie oligarsi sto mestat koj ke pobedi se neiziveani seljaci...mislam deka e vreme narodot da ja prevzeme pravdata vo svoi race...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 10:31
ПА НАРОДОТ ЈА ПРЕЗЕДЕ
И СИ ГЛАСАШЕ ПО СВОЕМУ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 10:32
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ПА НАРОДОТ ЈА ПРЕЗЕДЕ
И СИ ГЛАСАШЕ ПО СВОЕМУ...

БАРЕМ ТАКА НИ РЕКОА, ДЕКА ТОА СЕ ГЛАСОВИТЕ НА НАРОДОТ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 10:47
смеење 
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 10:55

За ова чудо не вреди да се троши енергија. Сите песни беа тешка мизерија, а за натпреварувачите (со чесни исклучоци) немам збор. Единствено нешто што ми изгледаше нормално беше дечкото што го "зема" последното место, па тоа најмногу ми кажува се.

Инаку, мора да ја искористам приликава да дадам посебен коментар за Гиш, за кого инаку имам отворено посебна тема на овој наш форум! Значи покрај тоа што изгледа како плашило, замрзнато во времето, без грам оригиналност (нешто најмалку што ценам е да си нечија копија), неговите "гласовни можности" се у ствари завијање и издеравање како на поле или планина.
А моето мислење за победниците во целост го делам со мислењето на почитуваниот колега Neonic од погоре!

Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 11:24
Искрено циркузот, наречен Македонска Евровизија, кој што се одржува во нашава мала и напатена земја, веќе не ми е интересен. Не го следам, затоа што сценариото ми е добро познато, песните ми се deja heard, мештаљките deja seen... Не се нуди ништо ново. Не го гледав изборот и не ми криво. Знам дека победиле Тамара & Co.,ја слушнав сеа песната на нет и еден обичен просек, ништо посебно.

На еден Макфест кога пееја со Врчко, имаа боља песна.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.