|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Автор | |||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zbunet....jas stvarno neznam kade i dali voopshto najde NEKOE falenje vo mojot post?????
A ako ti taka lesno se "vozbuduvash" na bilo koj komentar za nekoe si patuvanje - togash bi ti preporachal DA NE GI POSETUVASH OVIE STRANICI....zatoa sto nemoze TI site lugje da gi prilagoduvash da se iskazuvaat spored TVOITE kriteriumi i potrebi. Pa da se pravat i gluvi i slepi...zaradi toa sto TEBE taka ti odgovara.
Izvini, ama ova e forum kade sto SEKOJ si ima pravo da si go kaze svoeto mislenje ili iskustvo...dokolku temata go dozvoluva toa - a kolku sto gledam komentarite, vkluchuvajki go i mojot se vo sklop so temata.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka , popravi me ako gresam, ne e prv post kade ja omalovazuvas Makedonija, sto me doveduva do zaklucok da se posomnevam vo tvoeto poteklo
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama NESAKAM da te "dotepuvam" ushte poveke, poshto i samiot si kazuvash deka "ne si raspolozen" - ama STVARNO NEZNAM od kade i kako doagash do ovie tvoi "zakluchoci".
Vrz osnova na fantazija....ili samo chitash shto kazuva pa AKO toa nekako te napravi "ljubomeren"...KE GO OBVINISH ZA "PREDAVSTVO". Daj smiri si gi emociite malce, molim te......
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne mozam da obvinam nikogo za nesto so sto nema vrska
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ТУКА!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е на ова местово меѓу европа и америка
|
|||
|
|||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku pati ja listam temata ,interesno prasanje no odgovor nemozam da si najdam.gi sakam patuvanjata i uzivam vo niv ,zapoznavam novi za mene kulturi,tradicii,lugje no za ziveenje? definitivno tuka kaj sto si ziveam .imam izbor kako i kade da si go pominuvam vremeto.eve vecerva edvaj cekam da odam vo univerzalna da ja slusam nasata primadona vesna ginovska
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Los Angeles,Beverly Hills..
|
|||
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ohrid, Makedonija
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
У Шведска! Или Канада евентуално! И јас како бате Загор повеќе го сакам северот отколку морето, плажите, сонцето.... Изменето од james dean - 23.Март.2008 во 19:46 |
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во Лос Анџелес, на источниот брег покрај океанот .
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro e i vo Makedonija.
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo nekoja vukojebina...kade nema ziv chovek(vo momentov)
inaku...i Bora Bora ne e losho |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |