|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 34567 70> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ЖИМИ ТИЕ ШТО ВРЕДАТ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМАН БЕ ЛУЃЕ, КАКВИ СТЕ НЕГАТИВНИ.
ЗНАЕТЕ ЛИ ВИЕ ДА СЕ ОПУШТИТЕ МАЛКУ И ДА УЖИВАТЕ. и ШТО КОГА ЌЕ НАЈДЕТЕ ВЛАКНО, ПА МАКАР И ЦЕЛА ПЕРИКА ВО ЈАЈЦЕТО? СЕКОГАШ ДРУГИТЕ И ТУЃИТЕ НИ СЕ ПОДОБРИ ОД НАШИТЕ. МИ СЕ ДОПАЃА ШТО ИМА ОТКАЧЕНИ НАТПРЕВАРУВАЧИ. МИ СЕ ДОПАЃААТ ВЛАТКО, ЈОВА И ПАРКЕТИ. МИ СЕ ДОПАДНА НА ПОЧЕТОКОТ КАКО НАСТАПИЈА ВОДИТЕЛИТЕ. А ЗА МАНИТЕ ЌЕ СЕ РАСПРЕДУВА ОД УТРЕ НАТАМУ. УШТЕ ДА РАЗБЕРЕВ КАКО ТРЕБА ДА ГЛАСАМ. ДАЛИ БРОЈОТ НА ПЕСНАТА СЕ ДОПИШУВА НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ ИЛИ СЕ ПРАЌА КАКО СМС? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да,... многу лоша работа што ја пуштија гркинката на почетокот,... тие би ја пуштиле елена на почеток ?? не,... па што мајка ние таа им ја пуштаме
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМОЈ ДА ГЛАСАШ - ЌЕ ТИ БИДЕ КРИВО АКО ТАА ПЕСНА ПОБЕДИ
Изменето од majstorce62 - 23.Февруари.2008 во 23:08 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МОЖЕШ И ТУКА,НА ФОРУМОВ!!ТАКА И ТАКА НЕКОЈ РЕЗУЛТАТ НИКОГАШ НЕ Е ТОЧЕН....
..за филмаџиката... Изменето од zagor - 23.Февруари.2008 во 23:09 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sepak se e vo znakot na Tose...Moze li pobednicite da gi obleceme so maicki so likot na Tose?
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОВА ШТО ТЕЧИ ВО МОМЕНТОВ Е ДОБРО
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак за тоше,... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАШЕТО ЗЛАТНО ДЕТЕ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМАН БРЕ, КОГА ЌЕ ДОЈДЕ ОВА ТЕПАЊЕТО - ВРЕЃАЊЕТО НА КРАЈОТ?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле кога го дадоа во тој преголемиот костим,... сепак не се срамеше да се облече колку што може,... пак си пееше со гордо крената глава,.... леле,...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УШТЕ МАЛКУ.....ТОА Е ЈАГОДА НА ШЛАГОТ..... МИСЛАМ ....ТЕПАЊЕТО |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
замислете сред гласање,... во сала влегуваат биг мама и боки13...
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako malku da ni bese tesko vaka losi i nesposobni pa uste ni go dade i ni go zede Tose
sega samo ke si placime |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |