|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика | страница <1 910111213 33> |
Автор | ||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I toa Republika New Macedonia ne e loso
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите тоа го посакуваме. Но за да биде само македонија ќе мора Уставот да се менува. Затоа добро ни е и постојното РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Glasav,normalno-za imeto,ne komentiram zatoa shto nema
shto da se komentira-se e jasno,prosto ne mi se veruva deka ima dvoumenje kaj nekogo,ednostavno nema mesto za komentari ime-imame i toa e toa. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pederska organizacija
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno ime imame vo dushata go nosime.
Тоа е МАКЕДОНИЈА. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓе, ја гледал ли некој Мирка Велиновска синоќа на ТВ, била гостинка кај Миленко...зборувала во врска со темава.
Знаете кога даваат реприза на емисијата? |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас суминтересиран..да ли и кога ќе има реприза..оти сите велат дека било кажано нечуено досега кај нас..односно целосна анализа на состојбата , а пак која „посветените„ ја кријат..велат како змијата нозете.. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По се изгледа ќе се организира уште еден митинг....
Пред влада.. Миленко ќе го организирал... Изменето од Vladimir88 - 23.Февруари.2008 во 17:31 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja gledav, repriza na emisiite na Milenko nema, edinstveno na negoviot sajt www.milenko.com mozebi ja ima emisijata. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nato = Nova Albanska Teroristicka Organizacija
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАТО секогаш била и ќе остане најголема терористичка организација, само на некои луѓе им требало повеќе време да го сфатат тоа
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vidi sega, kolega.. Ako Grcija navistina stavi VETO za priemot na Makedonija vo NATO, jas licno ke i ispratam eden email na Dora Bakojani, CESTITAJKI I, na novata funkcija... ----VRHOVEN KOMANDANT NA NATO SILITE----, I GRCIJA -PRVA ZEMJA NA NATO, svojstveno na mokta na donesuvanje na odluki od strana na Grcite..(koga mozat da ja pogazat voljata na Amerikancite, i oko da ne im trepne, ke ja imaat mojata pocit!) A za Makedonija, Vetoto vo NATO ke znaci, Republika Makedonija vo UN i nasekade vo svetot. Potoa Makedonija ke treba da napravi eden bilateralen voen Sojuz so edna pogolema zemja, koja ke se obvrzi da go cuva i pocituva Teritorijalniot integritet na Makedonija, a za vozvrat Makedonija bi i ponudila nekoi beneficii(bazi, besplatni nafovodi, ekonomski zoni i slicno).Ako ne samata USA, ili Rusija, mozebi Kinezite ke bidat zainteresirani da otvorat fabriki, preku koi ke uvezuvaat vo EU, spored olesnetite trgovski uslovi i benefiti sto gi ima Makedonija so EU, opredeleni so Spogodbata za stabilizacija i Asocijacija. Ionaka samite tie imaat poteskotii za probiv na Evropskiot pazar, penetrirajki go direktno od Kina.. Изменето од Neonic - 23.Февруари.2008 во 19:53 |
||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах да фати едно цунами од Средоземно море па се да збрише до Солун,да се прочисти земјата од гадотија и копилиња!!! ГРК=мал,калеш,грд,влакнест човек ,збор кој Римјаните му го дале на локалното население после навлегувањето на територијата на Тесалија и јужно од неа после третата Римско-Македонска војна и тоа име служело за к*рташак=подбив,затоа они самите се нарекуваат HELLADA-колку педерастично!!!!
|
||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE MI TREBA NATO BEZ MAKEDONIJA
MAKEDONIJA E EDNA I EDINSTVENA KUMOVI NE NIYREBAAT |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |