|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница 123 70> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Февруари.2008 во 21:13 |
|
АЈДЕ ДА ВЕ ВИДАМ.ОДКАКО КЕ ЈА ИЗГЛЕДАТЕ ЕВРОВИЗИЈА ГИ ОЧЕКУВАМ ВАШИТЕ МИСЛЕЊА.КЕ ИМАМЕ ЛИ ПРИСТОЕН КАНДИДАТ ОВАА ГОДИНА?
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗАСЕГА МОИ ФАВОРИТИ СЕ ПАРКЕТИ
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не гледав ама ПАРКЕТИ ми се најтоп.....интересна песничка
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...МОЖЕ ДА НЕ ЈА ГЛЕДАМ ,А ДА КОМЕНТИРАМ!!..МОЖЕ???? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАКВИ ПАРКЕТИ...ПАТОС СЕ, КУТРИТЕ. СИТЕ ПЕСНИ СЕ ПАТОС... МОЖЕ РИСТЕ МАЛКУ ОТСТАПУВА...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве го мојот фаворит: Јове Радевска!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОЖЕ И БЕЗ ГЛЕДАЊЕ ЗАШТО ОВА МИ ЗАЛИЧУВА НА НАПАД НА СИТЕ СЕТИЛА
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ПОДИУМОТ КАЖА ЕДЕН ВЧЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЛАМИНАТ СО ГОЛЕМИ ВРТЕЖИ...KAКВИ ПАТОСИ КАКВИ ПАРКЕТИ...
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последните години не сум во можност да гледам Евровизија, ниту нашата не ја следам , ниту онаа каде се собрани европските држави.
и не знам со кој памет учествуваме ние на тој фестивал кога никогаш досега не сум чула да ни го изговорат како што треба името на нашата држава. За нив сме од секогаш биле FYROM |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕВРОВИЗИСКА БУБАШВАБА...ЕТЕ ТОА Е...
Изменето од zagor - 23.Февруари.2008 во 22:10 |
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА ВО ЕДЕН КОМЕНТАР НАПИШАВ ДЕКА ОВА ЌЕ БИДЕ НАЈМИЗЕРНИОТ ИЗБОР. ДО СЕГА ОДИ ПО ПЛАНОТ
|
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОДЕКА ТРАЕ ИЗБОРОТ СИТЕ ИНТЕРПРЕТАТОРИ - УЧЕСНИЦИ СЕ СОГЛАСУВААТ ВО ЕДНО: СИТЕ ПЕСНИ СЕ УБАВИ И НЕКА ПОБЕДИ НАЈУБАВАТ ОД НИВ. А НА КРАЈОТ КОГА СЕ ЌЕ СЕ ЗАВРШИ И ЌЕ СЕ ПРОГЛАСИ ПОБЕДНИКОТ СИТЕ ЌЕ МАВААТ СО ДРВЈА И КА,ЕЊА ПО НЕГО, СМЕТАЈЌИ ДЕКА СЕ ИЗМАМЕНИ И ОШТЕТЕНИ.
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ПА МАЈСТОРЧЕ ПОСЛЕ ФЕРПЛЕЈОТ СЛЕДИ ТЕПАЧКА
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас само brza го чекам да даде коментар околу оваа театарска престава за да можам да ја доловам атмосферата кај вас таму
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |