IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Лила Филиповска и нејзиното шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лила Филиповска и нејзиното шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 25>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 00:40

Лила...ваква  била, онаква биласреќа...ама за неа се напишаа
  десет страни...
  и не била вредна за коментар...збунетостзбунетост
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 00:58
toa ne e reper...ako nekoj vredi...sto da se pisva?...ednostavno vredi...a i tuka sme da "kudime"...nie od forumov sme korektor na opstestveno-politickata situacia vo zemjava...a bogami i na mediumite i se sto se emituva na niv голема%20насмевка
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 09:48
СИГУРНО Е ПО СЕКСИ ОД ЛИЛИ
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
tacna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tacna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 14:14
k*rOZDERKA
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 20:25
STO KOMENTARI IZNAPISAVME ZA LILA CUDO EDNO ."KUCINJATA LAJAT KARAVANOT VRVI"голема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 23:52
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

STO KOMENTARI IZNAPISAVME ZA LILA CUDO EDNO ."KUCINJATA LAJAT KARAVANOT VRVI"голема%20насмевкаголема%20насмевка

Браво за коментаров!
Кон врв
klon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2008
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај klon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 06:47
PODOBRO BABA TI DA GLEDA FUDBAL
A MOZEBI I LILA KE JA GLEDA
AKO POKANI NEKOJ FUDBALER OD
BORDO PA POSLE KAPENJETO
MOZE SO PESKIR DA SE IZBRISE
A FENOT ZA KOSA E GRATIS
MOZE VO FRANCIJA
KAKO POKLON DA GO NOSI
SAMO BABA TI NEKA JA ZAMOLI LILA
PRVO DA NAUCI FRANCUSKI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 10:07
ja sonuvav Lila....pocnav da vikam...Uh..brate kakov kosmar лутина
Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 19:15

Половина од коментарите се за бабата на Диоген!
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 19:57
Originally posted by ванчо-2006 ванчо-2006 напиша:

Половина од коментарите се за бабата на Диоген!

p baranje na nekoi od vas za nezzinite dogodovstini..citajte(otviriv tema vo forum RAZNO)...glasi..Mojata baba,potocno mpjata luda babaголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 01:39
Lila veli "E aj da te vidam" , a jas ubavo i kazuvam, "nema da moze, ke te rabotam od pozadi "газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
 Lila e edna Anticka Smizla ...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 02:11

Како и да е...од напред ,од позади ,во  средина...
  сепак сакаш да и се најдеш во близина...намигнување
  сите не ја сакате...а сите ја посакувате...среќасреќатрепкање

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 02:17
Originally posted by blashka blashka напиша:

Како и да е...од напред ,од позади ,во  средина...
  сепак сакаш да и се најдеш во близина...намигнување
  сите не ја сакате...а сите ја посакувате...среќасреќатрепкање

Gresis, ova bese samo vicголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 02:30

И ајде нека грешам...и нека е виц...збунетост
  ама признај си дека ти се допаѓа да коментираш
  за неанамигнување...Лила супер изгледа...среќасреќа...и нее ниту
  шмизла ниту дебила...и како ли уште не ја нарекоа...трепкањетрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.