|
Арапски јазик |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав и до тебе Кристин, со мојава омилена песна
http://www.youtube.com/watch?v=1m6PSymnETw А ти...нема ли да ни се придружиш? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daleku sum, inaku bi dosla......zosto da ne? sekoj jazik e bogatstvo.
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku pesnata e preubava, fala ti maria magdalena...
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја поздравувам нашата убава група и се заблагодарувам за поддршката и помошта. Супер сте
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ви текна сега арапски да учете ?
јас денес бев во друштво со арапи од Либанон, многу фини машки , па ме учеа да кажам нешто,,,,ама не ме бива ај ке ве читкам во оваа тема од време на време и јас |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ِلا
Соученици...во овие рани утрински часови открив вишок буква во арапскиот јазик...од кај излезе па ова, го нема во Суфарата, а, што е ова па сеа? |
|
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма тоа е буква што ја имаш во тетратката!
Тоа е Л и А споено. Се чита ЛА |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК....
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ради едни фини машки налик на тие што си ги запознала денес...а кои открија дека во дворов имам нафта, па соработка, разбираш... |
|
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako za da zapoznaes fini maski, treba da imas nafta vo dvorot, znaci jas vo stan nema nikakvi sansi ( ova e glasno razmisluvanje za sebe, te molam maria magdalena da ne me sfatis pogresno)...........izlegov malku od temata, prostete mi........uzivajte vo nedelniot den i mnogu uspeh so arapskiot na site!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa denes bese malku pouspesno....
Izgleda do vremeto e!!!! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О, драги соученици мои,
зар некогаш и јас ќе “пропеам“ како вас? |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако пак и
се случи таков миг не ви бега нешто мноооооогу убаво |
|
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марија Магдалена, ти никогаш нема да пропееш! Освен доколку не заборавиш на таа недоверба во себе.
|
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |