|
Арапски јазик |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | |
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учењето(науката) во младоста е како пишување(клесање)во камен!; Или и јас го утнав преводот. Поздрав maria_magdalena. |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Махер си!
Абе да не си му...некој род? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maybe! |
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
العلم في الصغر كلنقش علي الحجر
алалм ки алџар канкат али алнар??? |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tofu kolku si los!!!!!!!
Ma sekogas e polesen jazikot koga ima nekoj da ti go obajsni... Pa eve \, pokanata za ucenje arapski seuste e otvotena, pa koj saka, neka poveli... Dodeka odzata ne prima , |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava ne e za komentarov so ke go pisham, no za da svati tofu, deka Islamot e zashtitnik na zenata ke mu kazam shto bi go sleduvalo posle dadenata kleveta ...
Muhammed s.a.v.s rekol: posle dinot, verata doaga dostoinstvoto na Muslimanot ili Muslimankata. Za nas dostoinstvoto e mnogu bitna stvar, pa koga nekoj nekogo bez osnova na fakt, te. kleveta kako ti sega shto iskaza pogrdni zborovi za Aisa bi trebalo da pretrpish nekoj stap po tvojata kicma, a ja da te znam ili daja imam taa moznost da te sretnam nekogash, po cista slucajnost, znaj deka ti dolzan edna ubava masaza.... |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм, Sahih Bukhari, ништо не те разбрав. За каква клевета ми зборуваш? И како тоа јас вака како машко ја навредив Аиша?
Да не ми зборуваш за подучувањето на Марија Магдалена во младоста? Ајде смири се, ништо страшно не е. Изменето од tofu - 20.Февруари.2008 во 21:11 |
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е јак си со транскрипцијава Тофу,секоја чест. Како си фатил за еден месец ќе постанеш махер за арапски. П.С. не сфаќај ме сериозно,само се шалам на твојот голем промашај во транскрипцијата на погорната реченица,...но во секој случај напишана е без вокали и затоа така експертски ја напиша. |
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej ja samo sto pocnav da ucam arapski i ne kontam sto se slucuva, koj kogo sto narekol...
Ma Sahih, Allah da te nagradi, no nema problem, pogresno se razbravme izgleda so Tofu, on mislel edno napisal drugo, GO NEMAME PROBLEMOT .... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sakam da naucam Arapski... no najprvin,,,pomognete mi da naucam makedonski,,,pls.. |
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto ti odgovara...
Koj jazik sakas za pocetok? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господине ефендија, два дена труд се тоа, не цел месец Еј знам дека е за нигде, ама признај, една барем буква погодив!
Fantastic Lady, колку што гледам одлично ти оди македонскиот. Каде имаш проблеми, кажи па да ти помогнеме некако. |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav do celoto drustvo sto uci arapski na nacin koj edinstveno go znam: |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |