![]() |
|
Која песна највеќе ве потсетува на Тоше?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Во мене душа остана, да можам да преживеам....
|
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
POLSKO CVEKE
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Ima li pesna so Naum P.
Igri bez granici Nothing else matters Zajdi Zajdi Vezi me za sebe Po tebe Sto e toa po lugjeto tazno,da ziveat vo zivoti tugji(srce mi kine) i sekako Makedonija naviva za vas |
|||
![]() |
|||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
||
Najmnogu Igri bez granici a i ostanatite taka . . . Edinstveno mozev ovaa da ja odvojam . . .
![]() |
|||
STRUGA
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
денеска за малце ќе се расплачев во продавница кога ја слушнав ,,душа остана,,.... не знам што ми стана....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
||
Poradi skrsenica od minatiot mesec,odam na fizikalna terapija,i tamu ama bas vo nikakvi uslovi,primitivni,non-stop se slusa TOSE samo ludje da znaete kakva svezina nosat tie stihovi,i gi gledam ludjevo dali star ili mlad si podpevnuvaat i tapkaat na ritamot...
Изменето од VE007MK - 14.Февруари.2008 во 21:28 |
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Koga ke ja cujam Tajno moja,i i Igri bez granici ne znam kako da gi sopram solzite..Ovie 2 pesni posebno me pogoduvaat vo srce..
|
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Ja pa pominuvam denes niz plostad,i se slusa onaka glasno Igri bez granici..site onaka rastrcani niz grad,si kupuvaat podaroci,srcinja..ja koa ja slusnav ne znam kako stasav do doma,a da ne se ugusam od placenje..so e najstrasno i od prozorot od sobata pak se slusase poso ziveam u Centar..uzasno cuvstvo ![]() |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
site negovi od prva do posledna
|
|||
![]() |
|||
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
||
Ех... навистина незнам зошто господ вака не казнува... зошто?! Само еден одговор имам: Не го ценевме доволно она што го имавме а тој го зеде за да сега го цениме повеќе............... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|||
![]() |
|||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
||
Сите негови песни потсетуваат на него, зато се и негови и тој најдобро знае да ги пее
![]() ![]() ![]() |
|||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
Изменето од Gabriela_S - 28.Февруари.2008 во 00:20 |
|||
![]() |
|||
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
||
A SVEMIR JE BIO U OKU TVOME,TO NE DAM NIKOME
|
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
![]() |
|||
harp13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
||
USNI NA USNI DEFINITIVNO.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |