![]() |
|
Избор за песна на Евровизија на 23.02.’08 |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Февруари.2008 во 09:28 |
||
Najverojatno veke ste gi gledale/slushale refrenite od ovogodishniot izbor za pesna na Evrovizija - DALI VI SE DOPAGAAT i dali veke si napravivte izbor za koja pesna bi glasale na primer?????
Mene na primer...na prv pat...NIEDNA ne mi se dopadna, megutoa slushajki gi sekoj den, ZAZIVEAA nekako vo mene (sto beshe i celtta, najverojatno na organizatorite) i ete TAMARA (Vrchak i ushte nekoj beshe) najveke mi se izdvojuva kako za najprikladna.
STO MISLITE VIE???
![]() Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:48 |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
GI PRSLUSAV SITE REFRENI...I ISKRENO VAKA NA PRVO SLUSANJE SE E KATASTROFA...MI SE DOPGA GISH poradi mokniot glas, a za na TAMARA PESNAT..JA CUV SAMO NEA...U REFRENOT VRCAK GO NEMASE
...ali vaka sto citam na www.esctoday.com za nasive pesni skoro na 90% favorit im e ribata...ovaj,TUNA de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
песните веќе ги презентираа на сити радио и да ви кажам воопшто не ми се допаднаа....
Кога си работат за свои албуми пеачиве имаат хитчиња а за Евровизија воопшто не е ок , дали од толку што се трудат и композиториве па производот е лош ( според мене) ![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Ми се допадна Горан Наумовски, Нокаут и... Паркети
![]() Изменето од Monuska - 20.Февруари.2008 во 16:10 |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
НЕ СЕ РАБОТИ ЗА ТЕМАВА ДАЛИ ЈА ИМАЛО ИЛИ НЕ, АМА ПЕСНИТЕ МИ ЗВУЧАТ ВЕЌЕ ВИДЕНО. ИСТА ШЕМА СО ГОДИНИ. МИСЛАМ ДЕКА ОВА ЌЕ БИДЕ НАЈСЛАБ КВАЛИТЕТ ДО СЕГА.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
se e katastrofa! da ucestvuvase Boki i Big mama ke bese top! drugive se umreni!
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
GISH ili PARKETI jas si gi obozhavam
![]() |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Tie "parketi" bea so "Strawberry" pesnata????
|
|||
![]() |
|||
||
Mislam deka takva beshe reakcijata i na "komisijata" na pochetokot - deka bile iznenadeni prosto od loshiot kvalitet na pesnite ovaa godina. Edvaj demek izbrale neshto....
Megutoa da, jas ne pamtam koga imale BASH za taa manifestacija dobri pesni (barem nekolku) SHTO ODMA ke ti legnat nekako.
Najverojatno sega i go praktikuvaat toa "zazivuvanje" na pesnite PRED festivalot za izbor, za da NE se shokirame naednash koga prv pat ke gi slushneme.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
tie ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da! Otkacheni se.....
![]() Jas bash, ne mnogu site grupi gi znam...ili znael od predhodno...(vo dijasporata sum demek
![]() ![]() ![]() Posle ukopchav sto e rabotata.....a sega slushajki gi site refreni postojano...mi se duri i simpatichno-otkacheni.
![]() I nivnata pesna ja "gledam" kako totalno drug stil, sto nemora da znachi deka e greshen. Na primer mene, kako razlichen i prijaten za slushanje still, mi e pesnata na Jova Radevska, na primer.
Megutoa mi se chini deka sepak NIE treba da ja razgleduvame celata situacja kako Makedonski prestavnici....i da odbereme koj STILL ili KAKO ke sakame da se predstavime vo taa nekoja manifestacija.
Na primer AKO sakame malce ovaa godina da se prikazeme kako "shtosni" i zabavni, togash Parketi bi odgovarale...ako sakame da bideme razlicho-prijatni togash Jova bi odgovarala....ili pak Tamara bi bila, po moe, vo nekoe poseriozno pop-funk prestavuvanje...i sl.
I to....
![]() ![]() Изменето од borec - 22.Февруари.2008 во 08:21 |
|||
![]() |
|||
||
koga gi prashaa PARKETI:"sho mislite, ke pobedite li vie na skopskiot festival, pa da ja pretstavuvate Makedonija na evrovizija?", ovie rekoa"hmmm, pa nemame nie prijateli..."
smeshno no i vistinito ![]() ![]() nishto chudno nona da ja pratat |
|||
![]() |
|||
||
![]() Dobro sega i nona ima svoji obozavateli....i znae ponekogash da bide slatka i primamliva...megutoa ovaa pesna voopshto ne mi se dopagja i PREMNOGU e "vech vigjeno" ..... A se poveke i poveke nejzinite pesni podsekaat na Hrvatski shlageri, otkolku bilo sto drugo.
![]() Za nekoj natprevar za najfotogenichnost MOZE da ja pratime.....ako mene nekoj me prashuva.
![]() ![]() Изменето од borec - 23.Февруари.2008 во 11:26 |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
вечер ќе видиме
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |