|
Не за Democratic Republic of Macedonia |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | ||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NI ovoj predlog ne e dobar za mene
postoi samo eden
pa ne go kazam
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сила. Сее став, предупредува. Кажува дека реба да се мисли пред било што да се превземе. Ајде мирославе, кажувај. Не се срами. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала, фала....Мирослав сигурно мисли како некои прашања не заслужуваат одговор... |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja amerika ? onaa sto e vo faza na raspadjanje ? i na energetski i na moralen plan ? onaa sto misli deka moze da manipulira so civilizirani opstestva samo poradi faktot sto moze da manipulira so zaostanati vo razvojot kako sto se kosovari , siiti , suniti i ostala bagra ? NJET nie sme civilizacija koja sekogas se nadgraduva i blagodarejci ni nam , PRAVOSLAVNITE HRISTIJANI imaat struja
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МА ДЕМОКРАТСКА ГРЦИЈА НЕКА ИМ БИДЕ НАШАТА НЕМА ДА Е ДЕМОКРАТСКА....ако мене ме питате...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NBJET ZA NATO ... NE ZA NATO ... NE ZA POTCINUVANJE I POKOR ... NE ZA GUBENJE NA NACIONALNOTO I VERSKO DOSTOINSTVO NE NA ONIE KOI SAKAAT DA NE MANIPULIRAAT I ISKORISTUVAAT KAKO STO OD SEKOGAS SAKALE I PLANIRALE .... DA ZIVEE PRAVOSLAVIETO ... samo neka zaminat pretsedatelskite izbori vo RUSIJA pa ce vidime cija mama crnu vunu prede
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може тогаш ќе ја признаат автокефалноста на македонската православна црква??! |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не најубаво да се прекрстиме во
Demo(n)cratic Republic of Monkeydonija Demo(n)cratic Republic of Mars Ете јас мислам дека овие два предлога се најприфатливи за Манкидонија А за сите тие што мислат дека Демо(н)кратска и Независна Република Македонија се најдобрите решенија..можам да кажам дека сте се заебале, и дека наскоро ќе го јавнете тројанското коњче |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од blueprayer - 22.Февруари.2008 во 16:42 |
||
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај бе сменете го насловот на темата во НЕ ЗА Д.Р.М
мене насловот повеќе ми личи како да го афирмира тоа име |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle vcerasnata emisija na Milenko i objasnuvanjata na Mirka Vekinova za tockite od dogovorot, mislam deka ni referendum ni nisto, tuku treba celosno da se prekinat dogovorite.
sekogas sum mislela deka e podobro da ziveam cel zivot vo koliba vo koja sum svoja na svoeto, otkolku da imam palata kade skogas ke treba za se da prasuvam i cekam dozvola. i posle nekoj neka mi kaze deka Makedonija vo Jugoslavija bila pod ropstvo. Duri sega mozebi na site onie sto plukaat po nea ke im stane sto sve imale kako makedonci vo taa Jugoslavija. |
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете дека нема да може да се користи зборот:
Македонски народ. Македонска православна црква. МАНУ. Македонски фудбалски клуб. Македонски јазик. Македонско малцинство. Мораат двете страни да го прифатат постоењето на такви организации зошто името Македонија не е сопственост само на Македонија. А МЕГАЛИ ИДЕЈАТА. А етничките чистења на Македонците во Егејска. А имотитие. А оштета за страдањата. Имам една порака на НАТО ЧАО |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZORAN I OSTALI DECHKI/DAMI....AJ PLEASE...VIDETE JA NOVATA TEMA NA ISTORIJA! Mi se chini deka so taa idea NEMA veke da se raspravame so vakvi gluposti od ciganite i slichni na niv megalci i "ostala rodbina".
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |