![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 717> |
Автор | |
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOBRO UTRO!!!
Pozelavam vi lek i uspeshen den!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
dobro utro soncheva-devojko ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() AJDE NA KAFE .... SPECIJALNO KAFE - SO PULENJE I MUVABET ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ajde malku osvezuvanje ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар ден, убав ден,среќен ден на сите...
сакам да ви се пофалам нешто...само што се вратив...
и видов дека сум положила...го ...исчистив... и последниот
испит...од наредниов месец повисоко работно место...
и поголема плата..
![]() ГОЛЕМО благодарам до тебе...зошто кога сакав да си одам од овде
ти ме предомисли...и кога се плашев за првпат во мојот живот
дали ќе можам да одговорам на задачите што ми беа поставени...
ти ме подржуваше...ми викаше ..ти можеш ,ти ќе успееш...
сега знам ,сега можам...и мислам дека не постои препрека што
не ќе можам да ја преминам...сега сум на седмо небо...
![]() имам многу да пишувам,ама морам да одам ,да си ги почастам колегиве...мислам дека и до најдолниот кат на зградава се слуша
колку силно ми чука срцево...од радост...
![]() ве сакам многу сите...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Браво Блашке! Црвена ружа за тебе, ќе ти стои ![]() Дај фрли ми малку од убавата магија, да ме фати мајата ![]() Не, не ти ја земам твојата- веќе ти се остварила ![]() Добро утро, убав ден на сите |
|
![]() |
|
Blashka ... neka ti e so sreka novoto rabotno mesto... ti cestitam ... drago mi e sto imas uspeh ... i blagodaram na ubavite zborovi ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zdravo Kali ... prijaten i uspesen den !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() Za Blashka da nazdravi so ljubeniot! Za so nas ke se pogrizi nashiot maestro marko, so pomosh na hero, jozefina, sungligh, mamma so nejzinite colaci...a nekoj treba i da jade...toa znaci jas...bidejki sinoka me zezavte...a marko ke presmeta kolku kalorii sum izgubila...so zirkanje...na rezonancata... |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Cestito Blashka!
Aide sega da podredime masata i da se cerpime za uspeha! Zelaja vi vsicki da imate prijatni povodi za praznuvane!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mojata.....Blashka...ne se ni somnevav
![]() bravo,...srekno ponatamu vo zivotot,i sekako ostani kakva shto si ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од sunlight_sa - 22.Февруари.2008 во 12:53 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ajde na pizza ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |